Рецепт Підлива з свинини з морквою фото

Підлива з свинини з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для нашої подивуватися ми візьмемо свинину. Прекрасно підійде не сильно жирний свинячий окіст без кістки. Блюдо виходить дуже ситним, смачним і ароматним!

Цю підливу можна готувати як в мультиварці, так і традиційним способом. Якщо смажите на плиті, то спочатку треба обсмажити м'ясо, додавши цибулю і моркву. Прожарити, поки м'ясо не змінить колір. Потім додаємо спеції, воду з борошном і тушкуємо на помірному вогні під кришкою протягом години.

  • Свинина - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль, лавровий лист - За смаком
підлива з свинини з морквою - фото крок 1
Нарізаємо свинину невеликими шматочками. Наливаємо в гущавину мультиварки рослинне масло і викладаємо в неї порізане м'ясо. Якщо використовуєте сковороду, то також розігрійте в ній масло і викладіть шматочки м'яса.
підлива з свинини з морквою - фото крок 2
Трьом на крупній тертці моркву і дрібно ріжемо цибулю. Додаємо овочі до м'яса.
підлива з свинини з морквою - фото крок 3
Закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «жарка» на 20-30 хвилин (в залежності від жорсткості м'яса). Зазвичай достатньо двадцяти хвилин. По закінченню часу, додаємо в м'ясо воду і лавровий лист. Солимо і перчимо до смаку. Борошно розводимо в невеликій кількості води і дуже акуратно вводимо в підливу. Ті ж процедури підійдуть для звичайної сковороди.
підлива з свинини з морквою - фото крок 4
Все ретельно перемішуємо. Закриваємо кришку мультиварки і ставимо на режим «гасіння». Виставляємо таймер на 1 час.
підлива з свинини з морквою - фото крок 5
Якщо м'ясо все ж жестковато, то тушкуємо його ще хвилин 20-30.
підлива з свинини з морквою - фото крок 6
На гарнір чудово підійде картопля, макарони або рис.

Схожі рецепти