Рецепт Підлива з свинини з морквою фото

Підлива з свинини з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для нашої подивуватися ми візьмемо свинину. Прекрасно підійде не сильно жирний свинячий окіст без кістки. Блюдо виходить дуже ситним, смачним і ароматним!

Опис приготування:

Цю підливу можна готувати як в мультиварці, так і традиційним способом. Якщо смажите на плиті, то спочатку треба обсмажити м'ясо, додавши цибулю і моркву. Прожарити, поки м'ясо не змінить колір. Потім додаємо спеції, воду з борошном і тушкуємо на помірному вогні під кришкою протягом години.

  • Свинина - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль, лавровий лист - За смаком
підлива з свинини з морквою - фото крок 1
Нарізаємо свинину невеликими шматочками. Наливаємо в гущавину мультиварки рослинне масло і викладаємо в неї порізане м'ясо. Якщо використовуєте сковороду, то також розігрійте в ній масло і викладіть шматочки м'яса.
підлива з свинини з морквою - фото крок 2
Трьом на крупній тертці моркву і дрібно ріжемо цибулю. Додаємо овочі до м'яса.
підлива з свинини з морквою - фото крок 3
Закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «жарка» на 20-30 хвилин (в залежності від жорсткості м'яса). Зазвичай достатньо двадцяти хвилин. По закінченню часу, додаємо в м'ясо воду і лавровий лист. Солимо і перчимо до смаку. Борошно розводимо в невеликій кількості води і дуже акуратно вводимо в підливу. Ті ж процедури підійдуть для звичайної сковороди.
підлива з свинини з морквою - фото крок 4
Все ретельно перемішуємо. Закриваємо кришку мультиварки і ставимо на режим «гасіння». Виставляємо таймер на 1 час.
підлива з свинини з морквою - фото крок 5
Якщо м'ясо все ж жестковато, то тушкуємо його ще хвилин 20-30.
підлива з свинини з морквою - фото крок 6
На гарнір чудово підійде картопля, макарони або рис.

Схожі рецепти