Рецепт Підлива з свинини фото

Підлива з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати підливу з свинини для гарніру. Вийде дуже смачно, ароматно і ситно, не сумнівайтеся!

Опис приготування:

Підлива виходить дуже соковитою і ароматною. За бажанням можна також додати томатний соус і зелень. З картопляним пюре, макаронами, гречаної кашой… Дуже смачно!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо промийте і наріжте невеликими шматочками.
2
Овочі очистіть і промийте. Лук наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.
3
У чашу мультиварки необхідно налити рослинне масло і додати туди нарізане м'ясо, цибулю і моркву. Мультиварку накриваємо кришкою і в режимі"Жарка" обсмажуємо м'ясо з овочами протягом 20 хвилин. Нагадаємо, що м'ясо необхідно періодично перемішувати лопаткою.
4
Поки м'ясо обсмажується, можна розвести борошно з водою. Робимо це так, щоб позбутися від грудочок. Через 20 хвилин додаємо борошно з водою в мультиварку, туди ж додаємо сіль і спеції, ретельно перемішуємо.
5
Кришку мультиварки необхідно закрити і активувати режим"Гасіння" . На приготування піде 40 хвилин. Через 40 хвилин м'ясо необхідно перевірити і в разі потреби протушкувати ще 20 хвилин.
Підлива з свинини в мультиварці готова, смачного!

Схожі рецепти