Підлива з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з курки в мультиварці - смачне і корисне блюдо, яке готувати дуже легко і приємно. Та й за вартістю що підходить практично кожному. Ділюся хорошим рецептом.
Підлива з курки в мультиварці - дуже смачне і корисне блюдо, адже мультиварка дозволяє приготувати куряче м'ясо без втрати його цінних речовин. До того ж, це блюдо обходиться дешевше будь-якого м'яса, що теж важливо. А якщо ви противник смаження, то рецепт приготування підливи з курки в мультиварці саме для вас. Дотримуючись вказівок рецепта підливи з курки в мультиварці з фото і у вас все вийде як треба! Таку підливу добре подавати і до рису, і до макаронів. Перед подачею посипте блюдо нарізаною зеленню. Смачного!
- Курка - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2-3 склянок
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Свіжа зелень - 30 грам
Курку моєму, розрізаємо на шматки потрібної нам величини. Викладаємо шматки курки в мультиварку.
Цибуля чистий, миємо й нарізаємо півкільцями. Викладаємо поверх курки.
Тепер черга моркви. Чистим, моєму і натираємо на крупній тертці. Викладаємо моркву в компанію до курки і цибулі. Туди ж відправляємо подрібнені зубчики часнику. Солимо.
Заливаємо водою. Кількість води можете зменшити або збільшити в залежності від того, скільки вам потрібно підливи.
Підмішуємо борошно. Фото було зроблено в той час, коли я перший раз готувала в мультиварці і сліпо слідувала рецептом. Потім я стала робити трохи по іншому - розводжу борошно в воді, добре розмішую, щоб не було грудочок і вже тоді виливаю в мультиварку. Включаємо режим "гасіння" з 1 час. Під час гасіння можна перемішати 1-2 рази.