Рецепт Підлива з грибів і курки фото

Підлива з грибів і курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Часто після напруженого робочого дня у багатьох жінок немає більше сил, щоб готувати що-небудь серйозне. Прості макарони - ідеальний варіант, тим більше, якщо додати до них гриби з куркою.

Опис приготування:

Шматочки курки для приготування цієї страви можна маринувати, а можна просто присипати спеціями. Потім курочку обсмажуємо, викладаємо на тарілку і беремося за соус. Смажимо гриби, додаємо вершки і інші інгредієнти для соусу і тушкуємо. В кінці все з'єднуємо і подаємо.

  • Яєчна локшина - 300 грам
  • Куряча грудка - 300 грам
  • Гриби - 8-10 штук
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Біле вино - 150 мілілітрів
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сухий чебрець - 1/2 чайних ложки
  • Зелена цибуля - За смаком
підлива з грибів і курки - фото крок 1
Нарізати курку на невеликі частини одного укусу.
підлива з грибів і курки - фото крок 2
Потім приготувати маринад для курки. Для цього треба змішати 3 столових ложки оливкової олії з 4 ложками білого вина. Додати чебрець. І викласти в цю суміш курку і, якщо у вас є час, то поставте в холодильнику на 12 годин (ви можете приготувати його вранці, щоб зробити вашу пасту ввечері).
підлива з грибів і курки - фото крок 3
Після того, як шматочки курки будуть замаринувати, обсмажуємо їх на дуже гарячій сковороді. Смажити курку найкраще невеликими частинами. З кожного боку по 2-3 хвилини, перетримувати, щоб шматки м'яса не варто, і додавати в сковороду масла теж не треба, так як оливкового масла вже є досить у вашому маринаді.
підлива з грибів і курки - фото крок 4
Обсмажені шматочки м'яса викласти на тарілку і поки відкласти в сторону. У цій же сковороді приготуємо соус.
підлива з грибів і курки - фото крок 5
Розріжте кожен гриб на кілька частин. Обсмажте їх на сковороді з додаванням 2 столових ложки оливкової олії і 50-100 мл води. Це повинно зайняти близько 3-5 хвилин.
підлива з грибів і курки - фото крок 6
Коли вся вода випаровується, пора додати вершки, холодне молоко, змішане з кукурудзяним крохмалем і вино. Довести все це до кипіння, при цьому часто перемішуючи, і варити протягом 1 хвилини. Завдяки кукурудзяному крохмалю ваш соус стане густуватим.
підлива з грибів і курки - фото крок 7
Далі з'єднайте гриби і відварену локшину, все перемішайте і готуйте ще 1 хвилину, потім зніміть з вогню. Подавати з дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Схожі рецепти