Млинці з начинкою з курки, грибів і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Смак курки відмінно поєднується з грибами, а якщо звернути все в млинці, та ще й з сиром - відірватися буде просто неможливо! Такі млинці цілком можуть замінити повноцінний обід або вечерю. Спробуйте!
Млинці з такою начинкою виходять дуже смачні і ситні. Пропорції для приготування начинки можна регулювати на свій смак. Вже готові млинці з начинкою можна трохи обсмажити. Тоді у них вийде апетитна, рум'яна кірочка.
- Кефір - 1 літрів
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 50 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Фарш - 500 грам (курячий)
- Гриби лісові - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
Для приготування млинців з'єднайте яйця з цукром.
Додайте рослинне масло, кефір, соду і борошно. Замісити рідке тісто для млинців. Муки може знадобитися трохи більше або менше. Дивіться по консистенції.
Напечіть млинці.
Для приготування начинки обсмажте дрібно нарізану цибулю з курячим фаршем. Додайте подрібнені гриби. Обсмажте все разом хвилин 15. Додати сіль за смаком.
Начинку трохи остудіть і додайте тертий сир. Перемішайте.
Загорніть начинку в млинці.
Смачного!