Рецепт Піца з начинкою з грибів фото

Піца з начинкою з грибів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Думала над начинкою для піци, не хотілося готувати її з м'ясом або ковбасою і натрапила на одну з варіацій, як приготувати піцу з грибами. Мені такий варіант здався цікавий і новий.

Опис приготування:

Використовую готове покупне дріжджове тісто, хоча його можна зробити самостійно. Підійдуть печериці, гливи (з доступних) або інші гриби, наприклад, білі, лісові. Яйце можна не розбивати на піцу, але мені здалося, що буде смачно і незвично - я не прогадала. Це справжній подарунок для любителів насиченого грибного смаку. Піца розійшлася за 10 хвилин.

  • Дріжджове тісто - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 250 грам
  • Моцарелла - 125 грам
  • Tryufelynoe масло - 2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - За смаком
1
Дістаньте заздалегідь тісто з морозилки, залиште його для розморожування.
2
Вимийте і очистіть гриби, наріжте їх пластинками, перекладіть гриби в миску і полийте столовою ложкою оливкової олії, сіль і poperčite, перемішайте. Обсмажте гриби на сковороді.
3
Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні в круг близько 30 сантиметрів в діаметрі, потім викладіть на деко з пергаментом.
4
Натріть сир на крупній тертці і посипте їм тісто, потім викладіть цибулю, гриби, полийте трюфеля маслом.
5
Випікайте піцу в розігрітій до 220 градусів духовці близько 10 хвилин, потім дістаньте з духовки.
6
По центру піци розбийте яйце і знову відправте в духовку, готуйте ще 5-10 хвилин (до готовності). Подавайте відразу до столу, смачного!

Схожі рецепти