Млинці з грибів
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - улюблені ласощі для багатьох. Існують десятки варіантів їх приготування і безліч різних начинок. Сьогодні пропоную ще один рецепт, як приготувати млинці з грибів.
Процес приготування грибів досить трудомісткий, але не завжди хочеться проводити біля плити багато часу, тому цей рецепт досить простий і доступний. Дуже часто потрібно щось придумати на швидку руку так, щоб було смачно, а млинці з начинкою з грибів - ідеальний в такому випадку варіант.
- Молоко - 1 літр
- Борошно - 400 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Гриби - 600 грам
- Крем - 150 мілілітрів
- Кріп - 50 грам
- Перець мелений - За смаком
1. У миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо яйця, сіль і цукор. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси. Борошно вводимо порціями, постійно помішувати. Коли все борошно вже ввели, додаємо рослинне масло і перемішуємо (краще робити це віночком або блендером).
2. На розпечену сковороду наливаємо масло, ополоником наливаємо тісто на сковороду, рівномірно розподіляємо його. Підсмажуємо млинець з обох сторін, ті ж дії проводимо і з іншим млинцевим тестом.
3. Гриби промиваємо і очищаємо, нарізаємо їх на невеликі шматочки. Очищаємо цибулину, нарізаємо її дрібними кубиками.
4. Розігріваємо сковороду, закидаємо в неї гриби, через п'ять хвилин додаємо цибулю. Жарим все до того, як випарується зайва рідина. Як тільки рідина випарується, додаємо сметану, сіль і перець, закриваємо кришку і смажимо ще три хвилини, після чого прибираємо сковороду з вогню і додаємо дрібно нарізаний кріп.
5. Беремо по черзі кожен млинець, кладемо в середину начинку. Звертаємо конверт якомога тугіше, те ж саме проробляємо з усіма іншими млинцями.
6. Подаємо млинці зі сметаною, посипаємо зверху зеленню. Смачного!