Салат з шинки, сиру і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Це приголомшливе поєднання шинки, сиру і грибів подарує Вам дивовижний смак страви! Підійде для святкового меню.
Гриби треба очистити і нарізати на великі шматочки. Потім гриби потрібно обсмажити на олії на повільному вогні протягом 10 хвилин. Тим часом сир потрібно нарізати досить великими кубиками. Шинку також нарізати великими кубиками, а Честноковов подрібнити. Викласти все вищезгадані інгреіенти в миску, посолити, заправити майонезом і добре перемішати. Далі викласти салат на тарілку і прикрасити часточками помідора зверху.
Примітка: помідори можна також використовувати в салаті - нарізати великими кубиками або часточками.
- Шинка - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Гриби (печериці або глива) - 250 грам
- Помідори - 4 штуки
- Честноковов - 1-2 зубчиків
- Майонез - 4-6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Гриби треба очистити і нарізати на великі шматочки. Потім гриби потрібно обсмажити на олії на повільному вогні протягом 10 хвилин. Тим часом сир потрібно нарізати досить великими кубиками. Шинку також нарізати великими кубиками, а Честноковов подрібнити. Викласти все вищезгадані інгреіенти в миску, посолити, заправити майонезом і добре перемішати. Далі викласти салат на тарілку і прикрасити часточками помідора зверху.
Примітка: помідори можна також використовувати в салаті - нарізати великими кубиками або часточками.
Примітка: помідори можна також використовувати в салаті - нарізати великими кубиками або часточками.