Закуска з шинки і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.
Таку закуску можна подати на чому завгодно. Підійде рум'яний тост, тарталетка, шматочок ананаса, грінки або ваш варіант.
Опис приготування:
Обсмажте подрібнені шампіньйони на олії. Шинку порізати кубиком, сир натріть. Змішайте всі приготовані інгредієнти, заправте і викладіть в тарталетки, на хліб або сухарики.
- tartalettes - 10 штук
- Шинка - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 50 грам
- Печериці - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Майонез - За смаком
Печериці нарізати на невеликі кубики. Обсмажити на рослинній олії до готовності. В кінці смаження посолити і поперчити.
Шинку нарізати на кубики невеликого розміру. Занадто великі шматочки закуски будуть стирчати з тарталеток. Приємніше і смачніше, коли все нарізано дрібно.
У мисці з'єднайте гриби і шинку.
Натріть на тертці твердий сир. З'єднайте всі продукти і заправте майонезом.
У підготовлені тарталетки викладіть по 1-2 немає. Ложці начинки.
Подайте до столу відразу. Мої тарталетки вафельні. Вони швидко намокають і стають м'якими, але дана начинка не надто вологий і тарталетки з такою начинкою тримаються добре до 5 годин.