Закуска з дині і шинки
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з дині і шинки прикрасить будь-яке торжество - вона оригінальна, гурманська і нікого не залишить байдужим. Звичайно, якщо ви знайдете смачну диню. Весь смак в контрасті солодкого і м'ясного смаку.
Закуска з дині і шинки готується перед подачею. Довго її тримати в холодильнику не варто, але охолодити навіть потрібно. Тоді до контрасту солодкий-солоний додасться контраст холодний-теплий. Так як м'ясо на смак завжди буде тепліше дині. Пармська шинка повинна бути максимально тонко нарізана, щоб практично танула в роті. Диню шукайте саму стиглу, а перед нарізкою ретельно помийте. Успіхів і приємного апетиту!
- Диня - 1/2 штуки
- Шинка пармская - 340 грам
Підготувати продукти.
З дині виріжте кульки.
Загорніть диню в шинку.
Смачного!