Рецепт Піца зі шпротами фото

Піца зі шпротами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Шпроти
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я пробувала безліч варіантів приготування піци. Цей, як мені здається, найбільш пікантний. І, на диво, рецептик швидкий у виконанні. Дивіться, як приготувати піцу з шпротами.

Опис приготування:

Тісто готується швидко. Єдине: йому необхідно настоятися в теплі хвилин 40. Дріжджі я поклала сухі, оскільки з ними все готується значно швидше і простіше. Вийшло дуже-дуже смачно! рекомендую!

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Тепла вода - 0, 3 склянки
  • Молоко - 0, 25 склянки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Шпроти - 1 штука (баночка)
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Помідори - 1 штука
  • Сир - 50 грам
  • Базилік сушений - 2 щіпки
піца зі шпротами - фото крок 1
Змішуємо молоко з водою, досипаємо сіль з дріжджами. Додаємо просіяне борошно. Заливаємо оливковою олією і перемішуємо. Тісто прибираємо в харчову плівку і тримаємо в теплі 40 хвилин.
піца зі шпротами - фото крок 2
Розкачуємо тісто, викладаємо на нього Шпорти з порізаними помідорами і лимоном. Шматочки повинні бути тонкими. Посипаємо піцу тертим сиром і базиліком.
піца зі шпротами - фото крок 3
Піцу ставимо в духовку на 20 хвилин. Температура - 180 градусів. Духовку необхідно попередньо розігріти. Їмо готову піцу в гарячому вигляді!

Схожі рецепти