Рецепт Піца з сиром і беконом фото

Піца з сиром і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з сиром і беконом - класична піца з найбільш популярними інгредієнтами. Бекон можна нарізати шматочками або викласти цілими тоненькими пластами. Сюди можна додати кілька видів сиру.

Опис приготування:

Спочатку ми приготуємо основу для піци. Можна, можливо, звичайно, і готову використовувати. Але домашня - смачніше.

Отже, як приготувати піцу з сиром і беконом?

1. У миску просійте борошно, додайте розпушувач, оливкова олія і воду. Замісити м'яке і еластичне тісто. Розкачайте його. У мене зазвичай товщина розкатаного пласта тіста виходить 0, 5 см. Деко застеліть пергаментним папером. Якщо у вас пергаменту немає, можна просто змастити деко вершковим або рослинним маслом. Розкачане тісто викладіть прямо на приготований деко.

2. Духовку нагрейте до 190 градусів.

3. Змастіть пласт тесту тертими помідорами, томатним пюре або кетчупом.

4. Натріть жовтий сир на крупній тертці і викладіть на томатний шар.

5. Моцареллу можна нарізати пластами або просто порвати на шматочки. Моцареллу також викладіть на піцу.

6. Бекон наріжте тонкими смужками, розкидайте поверх сиру.

7. Випікайте піцу з сиром і беконом в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з сиром і беконом готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Терті помідори - 5 Ст. Ложок
  • Сир жовтий - 50-80 грам
  • Моцарелла - 80-100 грам
  • Бекон - 50-100 грам
Спочатку ми приготуємо основу для піци. Можна, можливо, звичайно, і готову використовувати. Але домашня - смачніше.

Отже, як приготувати піцу з сиром і беконом?

1. У миску просійте борошно, додайте розпушувач, оливкова олія і воду. Замісити м'яке і еластичне тісто. Розкачайте його. У мене зазвичай товщина розкатаного пласта тіста виходить 0, 5 см. Деко застеліть пергаментним папером. Якщо у вас пергаменту немає, можна просто змастити деко вершковим або рослинним маслом. Розкачане тісто викладіть прямо на приготований деко.

2. Духовку нагрейте до 190 градусів.

3. Змастіть пласт тесту тертими помідорами, томатним пюре або кетчупом.

4. Натріть жовтий сир на крупній тертці і викладіть на томатний шар.

5. Моцареллу можна нарізати пластами або просто порвати на шматочки. Моцареллу також викладіть на піцу.

6. Бекон наріжте тонкими смужками, розкидайте поверх сиру.

7. Випікайте піцу з сиром і беконом в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з сиром і беконом готова!

Смачного!

Схожі рецепти