Піца з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Популярною альтернативою традиційної піци серед дітей є солодка піца, тому розповім, як приготувати піцу з маршмеллоу. Для приготування такої піци необхідний мінімум інгредієнтів.
Опис приготування:
Солодка піца завжди виходить оригінальній і смачною, тому не бійтеся експериментувати! Для приготування такої піци вам буде потрібно злегка солодке тісто і начинка. В якості начинки можна брати шоколад, цукерки, "Nutella & Quot; , згущене молоко та інші солодощі, але обов'язково приготуйте піцу з маршмеллоу. Зефіркі під час приготування разбухнут, стануть золотистими і дуже красивими. Прикрасьте таку піцу ягодами або фруктами.
- Борошно - 150 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Nutella - 5 Ст. Ложок
- Maršmellou - 1 Склянка
- Шоколад - 50-80 грам
1. Приготуйте тісто: дріжджі розведіть з цукром в теплій воді і залиште на 5-10 хвилин. Борошно просійте, додайте до неї сіль, вершкове масло і розведені дріжджі.
2. Поступово додаючи борошно, замісіть гладке НЕ липнуче до рук тісто. Помістіть тісто в змащену олією миску і накрийте його харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 0, 5-1 час.
3. Розкачайте тісто в тонкий пласт і перекладіть його на деко. Випікайте протягом 10-15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
4. Далі викладіть начинку: змастіть тісто"Нутеллою" , посипте маршмеллоу і знову відправте в духовку на кілька хвилин, переключивши нагрів з двостороннього на верхній.
5. Піца буде готова, коли маршмеллоу стане злегка золотистим. Полийте піцу розтопленим шоколадом і прикрасьте фруктами. Смачного!