Піца з куркою і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Любителям м'ясного раджу приготувати піцу з куркою і шинкою. Зробимо її на так званий сільський лад. Додамо грибочків і солоних огірочків. Вийде дуже смачна піца для веселої вечірки.
Піца з куркою і шинкою - одна із моїх улюблених. Мені подобаються і печериці, і огірки тут. Разом інгредієнти створюють чудовий смак і відмінно доповнюють один одного. Дивіться, як приготувати піцу з куркою і шинкою.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки (пюре або протерті помідори)
- Шинка - 5-6 скибочок
- Куряча грудка - 1 штука (варена, смажена або запечена)
- Сир тертий - 4-5 Ст. Ложок
- Огірок солоний або маринований - 1-2 штук
- Печериці - 5-6 штук
1
Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.
2
Тісто замісити з борошна (борошно обов'язково просійте! ), розпушувача, води, оливкового масла. Потім розкачати його за величиною дека, товщина - 0, 5 см.
3
Деко застеліть пергаментом або, якщо бажаєте, гарненько змастіть маслом.
4
Cмажьте основу томатною пастою. Для цієї мети можна також використовувати кетчуп або збиті блендером помідори у власному соку.
5
Посипте сиром.
6
Огірок наріжте кружальцями і додайте на піцу.
7
Печериці промийте і наріжте тонкими пластинками. Викладіть на піцу.
8
Випікайте піцу з куркою і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 13-15 хвилин.
9
Піца з куркою і шинкою готова!
Смачного!
Смачного!