Піца з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Піца з кабачків - це оригінальна варіація всіма улюбленої страви, особливо актуальна в весняно-літній сезон. Корисне і просте блюдо безсумнівно припаде до смаку вам і вашим близьким. Пробуємо!
Приготувати смачну і корисну улюблену закуску в домашніх умовах - простіше простого! Сьогодні я розповім і покажу у всіх подробицях, як приготувати піцу з кабачків. Цією смакотою можна навіть діток пригощати і не боятися за здоров'я їх шлунка. Класичний рецепт піци з кабачків ви завжди зможете урізноманітнити, додавши в нього будь-яку начинку за своїм смаком!
- Кабачки - 700 грам
- Яйце - 1 штука
- Манна крупа - 0.5 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - щіпка
- Сир - 200 грам (будь-який на ваш смак)
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Ковбаса - 300 грам (будь-яка на ваш смак)
Кабачки необхідно вимити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Посоліть і поперчіть їх за смаком.
Дайте тепер кабачкам постояти 10-15 хвилин, а потім злийте відстояну рідину. Вона нам буде зовсім не потрібна.
Потім додайте до кабачків борошно, манну крупу і яйце.
Вийшло кабачкової тісто добре перемішайте.
Викладіть тісто у форму для запікання, попередньо змастивши її олією і присипавши панірувальними сухарями.
Тепер помийте помідори, наріжте їх кільцями або часточками. Тут дивіться, як вам більше подобається.
Потім поверх тесту викладіть помідори, також викладіть цибулю, перці або будь-яку м'ясну або ковбасну начинку за смаком, посипте зеленню і тертим сиром.
Поставте форму в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте кабачкову піцу до готовності (приблизно 30-40 хвилин). Потім вийміть піцу з духовки, дайте їй трошки подостить, наріжте на шматочки і подавайте до столу!