Рецепт Піца з адигейським сиром фото

Піца з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Адигейський сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з адигейським сиром виходить ситна і соковита. З адигейським сиром добре поєднується шпинат і в сезон його обов'язково варто додати в цю піцу. А тісто для основи ми приготуємо самі.

Опис приготування:

Основу для піци можна купити і готову в разі, якщо ви дуже поспішаєте. Але, все ж, раджу приготувати тісто самостійно в домашніх умовах. Шпинат можете і не використовувати, зробивши піцу тільки з сиром. В такому випадку просто пропустіть кроки, в яких вказано шпинат.

Як приготувати піцу з адигейським сиром?

1. Для того, щоб приготувати основу для піци в миску просійте борошно, додайте оливкову олію, воду, трохи солі (якщо бажаєте). Замісити м'яке і еластичне тісто.

2. Деко застеліть пергаментним папером або змастіть маслом.

3. Духовку дозволите на 190 градусів для нагріву, поки ви готуєте.

4. Адигейський сир наріжте пластами.

5. Шпинат промийте, просушіть на паперовому рушнику.

6. Викладіть шпинат з сиром на основу нашої піци. Залиште пару листочків свіжого шпинату для прикраси готової піци.

7. Випікайте піцу з адигейським сиром в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин. Готову піцу прикрасьте свіжим шпинатом.

Піца з адигейським сиром готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Адигейський сир - 100 грам
  • Шпинат (пучок) - 2 штуки
Основу для піци можна купити і готову в разі, якщо ви дуже поспішаєте. Але, все ж, раджу приготувати тісто самостійно в домашніх умовах. Шпинат можете і не використовувати, зробивши піцу тільки з сиром. В такому випадку просто пропустіть кроки, в яких вказано шпинат.

Як приготувати піцу з адигейським сиром?

1. Для того, щоб приготувати основу для піци в миску просійте борошно, додайте оливкову олію, воду, трохи солі (якщо бажаєте). Замісити м'яке і еластичне тісто.

2. Деко застеліть пергаментним папером або змастіть маслом.

3. Духовку дозволите на 190 градусів для нагріву, поки ви готуєте.

4. Адигейський сир наріжте пластами.

5. Шпинат промийте, просушіть на паперовому рушнику.

6. Викладіть шпинат з сиром на основу нашої піци. Залиште пару листочків свіжого шпинату для прикраси готової піци.

7. Випікайте піцу з адигейським сиром в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин. Готову піцу прикрасьте свіжим шпинатом.

Піца з адигейським сиром готова!

Смачного!

Схожі рецепти