Рецепт Піца в стилі «Брецель» фото

Піца в стилі «Брецель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 40 хв.

Піца в стилі «Брецель» - це оригінальна закуска, в якій з класичних інгредієнтів для піци створюється оригінальний брецель. В результаті вийде відмінна закуска, пиріжок і навіть ссобойку!

Опис приготування:

Класичний німецький брецель готують з дріжджового тіста, посипають сіллю і запікають в печі. По суті брецель - це той же кренделек. Сьогодні ми приготуємо брецель з листкового тіста з начинкою з сиру, томатного соусу і пепероні. Вийде більш ніж смачно! А, до того ж, і швидко, адже використовувати будемо готове листкове тісто. Готується піца в стилі «Брецель» дуже швидко, її можна приготувати навіть до сніданку, наприклад, у вихідний день, коли є час повозитися на кухні.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки (або кетчуп)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Пепероні - 100 грам (або інша копчена ковбаска)
  • Орегано - 1 Чайна ложка
піца в стилі
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто раджу використовувати листкове бездріжджове, але підійде і дріжджове.
піца в стилі
Ковбаски наріжте тонкими скибочками, частина твердого сиру наріжте тонкими брусочками, а частина натріть на крупній тертці.
піца в стилі
Тісто поріжте на смужки шириною 3 см. Качалкою розкачати смужки в довжину.
піца в стилі
Кожну смужку змастіть кетчупом або томатною пастою, викладіть брусочки сиру.
піца в стилі
Затиснутий кінець тесту, щоб вийшла трубочка.
піца в стилі
Поверніть трубочки у формі кренделі. Викладіть кренделі на деко, застелене пергаментом. Кожен кренделек змастіть збитим яйцем.
піца в стилі
Зверху присипте кренделі тертим твердим сиром, покладіть по кілька скибочок ковбаси. Зверху присипте сушеним орегано.
піца в стилі
Випікайте кренделі в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Піца в стилі «Брецель» готова. Подавайте її гарячої. Смачного!

Схожі рецепти