Рецепт Брецель з часником і сиром фото

Брецель з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня
Тісто , Овочі , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто , Часник , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Фуршет
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 40 хв.

Цей маленький брецель - кумедна і оригінальна закуска. Ви можете подавати її з різними соусами і зробити різні смаки. З радістю поділюся рецептом, як приготувати брецель з часником і сиром.

Опис приготування:

Подібні кренделі продають в якості вуличної їжі в усій Німеччині, а також їх подають до пива в барах і їдять замість попкорну. Спершу варто зробити сам брецель, потім вже можна надати йому будь-який смак. Замість часнику і сиру використовуйте інші спеції, наприклад, сушену зелень (базилік, орегано).

  • Вода тепла - 1 Склянка
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сода - 1/4 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Пармезан тертий - 1/4 склянки
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
брецель з часником і сиром - фото крок 1
1. У склянці теплої води розчиніть дріжджі і цукор, залиште на 5-7 хвилин. Борошно змішайте з дрібкою солі і влийте в неї дріжджову суміш.
брецель з часником і сиром - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте тісто дерев'яною ложкою, потім вимісити його вручну. Помістіть тісто в змащену олією миску, накрийте кришкою і залиште на 1-1, 5 годину.
брецель з часником і сиром - фото крок 3
3. Через необхідний час викладіть тісто на стіл, сформуйте з нього невелику коржик і розріжте на 16 клинів.
брецель з часником і сиром - фото крок 4
4. Кожен клин розкачайте в ковбаску і розріжте на невеликі шматочки (близько 2-3 см).
брецель з часником і сиром - фото крок 5
5. Викладіть все шматочки тіста на деко, змащений олією і залиште на півгодини.
брецель з часником і сиром - фото крок 6
6. У велику каструлю налийте воду, відразу після закипання додайте соду. Відразу викладіть близько 15-20 шматочків тесту і варіть їх 80-90 секунд. Акуратно перемішайте, щоб вони не розвалилися.
брецель з часником і сиром - фото крок 7
7. Викладіть відварне тісто на решітку, щоб стекла вода.
брецель з часником і сиром - фото крок 8
8. Змішайте яйце зі столовою ложкою води. Перекладіть тісто на деко і змастіть кожен шматочок збитим яйцем.
брецель з часником і сиром - фото крок 9
9. Надішліть деко в розігрітий до 210 градусів духовку на 15-17 хвилин.
брецель з часником і сиром - фото крок 10
10. Дістаньте брецель і відставте. В одній мисці змішайте тертий сир, часниковий порошок, щіпку солі, дрібку меленого перцю. В іншу миску викладіть вершкове масло і розтопіть його.
брецель з часником і сиром - фото крок 11
11. Перекладіть брецель в миску і залийте розтопленим маслом.
брецель з часником і сиром - фото крок 12
12. Додайте спеції з сиром і добре перемішайте.
брецель з часником і сиром - фото крок 13
13. Подавайте закуску відразу, смачного!

Схожі рецепти