Піца в картопляних човниках
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і рідних смачною гарячою закускою? тоді дивіться, як приготувати піцу в картопляних човниках! Закуска хороша не тільки в гарячому вигляді, її можна взяти з собою на пікнік!
Використовуйте соус "маринара" для закуски, але якщо його немає під рукою, то стане в нагоді будь-який гострий томатний соус. Картопля може бути як молодий, так і старий, та й розмір значення не має, з будь-якої картоплини можна зробити човник і наповнити її начинкою. Вперед!
- Картопля - 4 штуки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Томатний соус - 70 грам( "маринара" )
- Сир твердий - 70 грам
- Ковбаса - 70 грам
- Зелена цибуля - За смаком
Підготуйте продукти для закуски. Картопля ретельно вимийте з щіточкою, обсушити.
Картопля покладіть в вогнетривку форму, змастіть оливковою олією, посоліть і відправте в духовку на 1 час, температура запікання - 200 градусів.
Поки картопля в духовці, можна підготувати начинку. Поріжте ковбасу невеликими шматочками, сир натріть на крупній тертці.
Готову картоплю розріжте на половинки. За допомогою чайної ложки видаліть частину м'якоті, щоб вийшли човники.
Щедро змастіть томатним соусом картопляні човники.
Всередину кожної покладіть сир.
Зверху розподіліть шматочки ковбаси чи сосиски, порізані кільцями. Надішліть в духовку картопляні човники на 5 хвилин, температура - 200 градусів.
Піци в картопляних човниках готові! Посипте рубаною зеленню і угощайтесь!