Рецепт Піца в картопляних човниках фото

Піца в картопляних човниках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Картопля, Сир, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Страви з начинкою

Хочете побалувати себе і рідних смачною гарячою закускою? тоді дивіться, як приготувати піцу в картопляних човниках! Закуска хороша не тільки в гарячому вигляді, її можна взяти з собою на пікнік!

Використовуйте соус "маринара" для закуски, але якщо його немає під рукою, то стане в нагоді будь-який гострий томатний соус. Картопля може бути як молодий, так і старий, та й розмір значення не має, з будь-якої картоплини можна зробити човник і наповнити її начинкою. Вперед!

  • Картопля - 4 штуки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Томатний соус - 70 грам( "маринара" )
  • Сир твердий - 70 грам
  • Ковбаса - 70 грам
  • Зелена цибуля - За смаком
піца в картопляних човниках - фото крок 1
Підготуйте продукти для закуски. Картопля ретельно вимийте з щіточкою, обсушити.
піца в картопляних човниках - фото крок 2
Картопля покладіть в вогнетривку форму, змастіть оливковою олією, посоліть і відправте в духовку на 1 час, температура запікання - 200 градусів.
піца в картопляних човниках - фото крок 3
Поки картопля в духовці, можна підготувати начинку. Поріжте ковбасу невеликими шматочками, сир натріть на крупній тертці.
піца в картопляних човниках - фото крок 4
Готову картоплю розріжте на половинки. За допомогою чайної ложки видаліть частину м'якоті, щоб вийшли човники.
піца в картопляних човниках - фото крок 5
Щедро змастіть томатним соусом картопляні човники.
піца в картопляних човниках - фото крок 6
Всередину кожної покладіть сир.
піца в картопляних човниках - фото крок 7
Зверху розподіліть шматочки ковбаси чи сосиски, порізані кільцями. Надішліть в духовку картопляні човники на 5 хвилин, температура - 200 градусів.
піца в картопляних човниках - фото крок 8
Піци в картопляних човниках готові! Посипте рубаною зеленню і угощайтесь!

Схожі рецепти