Піца на шпажках (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене для вас черговий сюрприз, це цікава і незвичайна піца на шпажках! Готується вона в лічені хвилини, достатньо мати під рукою листкове дріжджове тісто і будь-які овочі, ковбаску!
У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати піцу на шпажках (майстер клас). Сподіваюся, вам стане в нагоді! Оригінальна піца здатна здивувати, як думаєте? Можна використовувати різні овочі і куряче м'ясо, бекон або інші сорти сиру… експериментуйте, дивуйте і насолоджуйтеся їжею! хай щастить!
- Листкове тісто - 250 грам
- Помідор черрі - 20-30 штук
- Солодкий перець - 2 штуки
- Ковбаса копчена - 50-70 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Бамбукові шпажки - 10 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
Отже, підготуйте продукти. Тісто розморозити при кімнатній температурі. Вимийте помідори. Солодкий перець поріжте кубиками приблизно 2*2 см, ковбасу - кільцями. Сир натріть на крупній тертці. Бамбукові шпажки замочіть у воді на 10 хвилин.
Тісто поріжте смужками, довжина не важлива, головне ширина - 2 см. Розгортати тісто не потрібно, просто розгорніть його і поріжте на 10 смужок.
А тепер найцікавіше! Помідорів чері потрібно від 20 до 30 штучок, дивлячись як часто ви хочете їх чергувати з іншими овочами. Отже, беріть в праву руку шпажку, в ліву - тісто і починайте збирати піцу: тісто - ковбаса - перець - тісто - помідор - тісто - ковбаса - перець - тісто - помідор і т. d. Закінчити піцу можна тестом або помідором.
Перенесіть піци на пергамент. Рослинна олія з'єднайте в італійськими травами. Змастіть пензликом кожну піцу.
Зверху щедро посипте моцарелою.
Відправляємо піци в духовку на 15 хвилин, температура - 220 градусів. Готово! Пригощайтеся гарячими піцами!