Рецепт Піца на шпажках (майстер клас) фото

Піца на шпажках (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Випічка , Піца
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні у мене для вас черговий сюрприз, це цікава і незвичайна піца на шпажках! Готується вона в лічені хвилини, достатньо мати під рукою листкове дріжджове тісто і будь-які овочі, ковбаску!

Опис приготування:

У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати піцу на шпажках (майстер клас). Сподіваюся, вам стане в нагоді! Оригінальна піца здатна здивувати, як думаєте? Можна використовувати різні овочі і куряче м'ясо, бекон або інші сорти сиру… експериментуйте, дивуйте і насолоджуйтеся їжею! хай щастить!

  • Листкове тісто - 250 грам
  • Помідор черрі - 20-30 штук
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Ковбаса копчена - 50-70 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Бамбукові шпажки - 10 штук
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
піца на шпажках (майстер клас) - фото крок 1
Отже, підготуйте продукти. Тісто розморозити при кімнатній температурі. Вимийте помідори. Солодкий перець поріжте кубиками приблизно 2*2 см, ковбасу - кільцями. Сир натріть на крупній тертці. Бамбукові шпажки замочіть у воді на 10 хвилин.
піца на шпажках (майстер клас) - фото крок 2
Тісто поріжте смужками, довжина не важлива, головне ширина - 2 см. Розгортати тісто не потрібно, просто розгорніть його і поріжте на 10 смужок.
піца на шпажках (майстер клас) - фото крок 3
А тепер найцікавіше! Помідорів чері потрібно від 20 до 30 штучок, дивлячись як часто ви хочете їх чергувати з іншими овочами. Отже, беріть в праву руку шпажку, в ліву - тісто і починайте збирати піцу: тісто - ковбаса - перець - тісто - помідор - тісто - ковбаса - перець - тісто - помідор і т. d. Закінчити піцу можна тестом або помідором.
піца на шпажках (майстер клас) - фото крок 4
Перенесіть піци на пергамент. Рослинна олія з'єднайте в італійськими травами. Змастіть пензликом кожну піцу.
піца на шпажках (майстер клас) - фото крок 5
Зверху щедро посипте моцарелою.
піца на шпажках (майстер клас) - фото крок 6
Відправляємо піци в духовку на 15 хвилин, температура - 220 градусів. Готово! Пригощайтеся гарячими піцами!

Схожі рецепти