Рецепт Піца без дріжджів на кефірі фото

Піца без дріжджів на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Останнім часом часто роблю рідке тісто для піци. Чи не чули про таке? З ним дуже легко працювати, а випічка довго залишається м'яка. Розповідаю, як приготувати піцу без дріжджів на кефірі.

Ви можете зробити товсту або дуже тонку піцу. Вилийте тісто на деко, змастіть соусом і викладіть начинку, потім відправте все в духовку і запікайте до готовності. Ваша піца буде м'яка і смачна навіть на наступний день, чим не можуть похвалитися більшість популярних рецептів.

  • Яйця - 1 штука
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Ковбаса - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Кетчуп - За смаком
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 1
1. У миску викладіть курячі яйця, додайте сіль, цукровий пісок і трохи збийте вінчиком.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 2
2. Потім влийте кефір і додайте соду, ще раз гарненько все розмішайте.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 3
3. Просійте борошно і порційно введіть в миску до рідких складових, влийте олію і замісити тісто.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 4
4. У жаротривку форму ложкою викладіть тісто, розподіліть. Можна викласти тісто на деко з пергаментом.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 5
5. Копчену ковбаску наріжте кубиками, можна кружечками або півкільцями.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 6
6. На тісто викладіть кетчуп (2-3 столові ложки), розмажте по всій поверхні.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 7
7. Розподіліть рівномірно копчену ковбаску.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 8
8. Натріть на крупній тертці твердий сир і посипте піцу.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 9
9. Надішліть піцу в розігрітий до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
піца без дріжджів на кефірі - фото крок 10
10. Готову піцу дістаньте з духовки і залиште на 5-10 хвилин, а потім нарізуйте шматочками і подавайте.

Схожі рецепти