Піца без дріжджів на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Тісто для цієї піци готується дуже швидко, всього-то 15-20 хвилин. Рецепт, в першу чергу, зручний тим - хто любить готувати швидко. Сама ж піца виходить дуже насиченою і ситної!
Перед вами - класика жанру, простий рецепт приготування піци без дріжджів на молоці. Тісто готується гранично швидко, виходить досить хорошим. Інгредієнти для верхівки піци можна підбирати абсолютно різні - тут вже справа смаку. Сподіваюся і вірю, що все у вас вийде!
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Борошно - 12 Ст. Ложок
- Помідор - 1 штука
- Печериці - 5 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Кетчуп - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
Збиваємо яйце з сіллю, додаємо молоко і соду. Збиваємо ще раз. Кладемо борошно і вимішуємо.
Даємо тісту відпочити 20 хвилин. Тим часом миємо й нарізаємо всі овочі кільцями. Печериці обсмажуємо. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом і вливаємо туди тісто. Випікаємо 15 хвилин, температура 200 градусів.
Змащуємо заготівлю кетчупом (можна аджикою).
Кладемо зверху помідори, печериці, перець.
Присипаємо тертим сиром і трішечки поливаємо майонезом. Запікаємо ще 10 хвилин.
Смачного!