Рецепт Пхали з червоної квасолі фото

Пхали з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивовижне блюдо пхали з червоної квасолі: яскраве, апетитне, наповнене смаком спецій і великої кількості інгредієнтів (горіхи, часник, гарбуз, зелень, спеції). Прекрасна підмога в пісні дні!

Опис приготування:

Цей рецепт, як приготувати пхали з червоної квасолі, простим не назвеш. Щоб втілити його в життя на своїй кухні, перш за все треба правильно зварити квасоля. А для цього її треба буде замочити на 12 годин в холодній воді з харчовою содою з розрахунку 1ч.Л. 1л. Води. Потім злийте воду і промийте квасолю. Частково зваріть в першій воді - і злийте. І варіть до готовності після того, як заллєте вдруге прохолодною водою. Терпіння вам не завадить, хай щастить!

  • Фасоль стручковая - 150 грам
  • Квасоля червона суха - 150 грам
  • Волоські горіхи чищені - 150 грам
  • Зелень кінзи свіжа - 30 грам
  • Шпинат заморожений - 50 грам (в брикетах)
  • Гарбуз - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Оцет рисовий - 3 Ст. Ложки
  • Куркума - 1 Ст. Ложка (або шафран)
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 штука
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Зерна граната - За смаком
пхали з червоної квасолі - фото крок 1
1. Відваріть зелену стручкову квасолю протягом 8-10 хвилин. За цей час вона приготується і збереже всі вітаміни. Візьміть червону квасолю. Промийте і зваріть її до повної готовності. Краще квасоля зварити заздалегідь. Остудіть її.
пхали з червоної квасолі - фото крок 2
2. Подрібніть ядра волоських горіхів разом з часником. Потім перекрутити на м'ясорубці червону квасолю. Слідом запечену гарбуз відіжміть за допомогою марлі. Кінзу і шпинат пропустіть через м'ясорубку, відіжміть зайву вологу. Перекрутите отваренную стручковую фасоль. Додайте до неї перекручену зелень. З'єднайте з 1/3 волоських горіхів і часнику. Всипте протерті зерна коріандру. Додайте трохи рисового оцту і 2 ç.l. Солі. Перемішайте все руками.
пхали з червоної квасолі - фото крок 3
3. Частина червоної квасолі з'єднайте з другої третю суміші мелених горіхів і часнику. З'єднайте з паприкою, спеціями. Додати сіль, влийте оцет, додайте солодкий червоний перець. Перемішуйте все руками. Теж саме виконайте з м'якоттю гарбуза. Замініть солодкий перець ст.Л. kurkumи. Ретельно перемішайте руками.
пхали з червоної квасолі - фото крок 4
4. Утворені три шари: зелений, червоний і жовтий розкачайте на рівні пласти за допомогою качалки. Викладіть пласти так, щоб був відступ, як в ролах.
пхали з червоної квасолі - фото крок 5
5. Потім, скориставшись харчовою плівкою, всі три пласта скрутіть в рулет, який покладіть в морозилку, щоб він ущільнився і краще схопився. Після того як рулет ущільнився в морозилці, дістаньте його. Також замість рулету інгредієнти можливо скачати кульками. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати пхали з червоної квасолі, наріжте його на міні-рулети. Ця страва подавайте як самостійне і разом з супами, м'ясом, гарнірами.

Схожі рецепти