Рецепт Пхали з капусти фото

Пхали з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Хочете чогось легкого, але звичайні салати набридли? Тоді традиційна грузинська закуска вам сподобається! Простий рецепт пхали з капусти урізноманітнює ваше меню.

Опис приготування:

Пхали - це назва для будь-якої закуски взагалі. Пхали можна готувати з буряка, морква, навіть баклажанів. Мені більше подобається з цвітної капусти - так пхали ніжніше виходить, одночасно з волоськими горіхами поєднується прекрасно. Для приготування пхали з капусти Вам буде потрібно невелика капуста (щоб в каструлі при варінні помістилася). Із зелені візьміть кінзу. Зі спецій - хміль-сунелі.

  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Солодкий цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Винний оцет - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 50 грам
пхали з капусти - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пхали з капусти - фото крок 2
Варимо кольорову капусту.
пхали з капусти - фото крок 3
Подрібніть горіхи, зелень і часник.
пхали з капусти - фото крок 4
Змішайте ретельно. Додайте спеції, оцет (за смаком - кому подобається більше, кому менше).
пхали з капусти - фото крок 5
Лук ріжемо тонкими півкільцями. Капусту ріжемо на середні шматочки.
пхали з капусти - фото крок 6
Акуратно все змішуємо. Поливаємо горіхово-часниковою заправкою. Ставимо ненадовго в холодильник. Подаємо як просто закуску або гарнір до м'яса. Смачного)

Схожі рецепти