Пхали з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Хочете чогось легкого, але звичайні салати набридли? Тоді традиційна грузинська закуска вам сподобається! Простий рецепт пхали з капусти урізноманітнює ваше меню.
Пхали - це назва для будь-якої закуски взагалі. Пхали можна готувати з буряка, морква, навіть баклажанів. Мені більше подобається з цвітної капусти - так пхали ніжніше виходить, одночасно з волоськими горіхами поєднується прекрасно. Для приготування пхали з капусти Вам буде потрібно невелика капуста (щоб в каструлі при варінні помістилася). Із зелені візьміть кінзу. Зі спецій - хміль-сунелі.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Солодкий цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Винний оцет - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - 50 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Варимо кольорову капусту.
Подрібніть горіхи, зелень і часник.
Змішайте ретельно. Додайте спеції, оцет (за смаком - кому подобається більше, кому менше).
Лук ріжемо тонкими півкільцями. Капусту ріжемо на середні шматочки.
Акуратно все змішуємо. Поливаємо горіхово-часниковою заправкою. Ставимо ненадовго в холодильник. Подаємо як просто закуску або гарнір до м'яса. Смачного)