Рецепт Перець з начинкою фото

Перець з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Болгарський перець з начинкою - моє улюблене блюдо. Краща начинка для нього - індичка. Ароматне дієтичне блюдо, особливо, якщо візьмете м'ясисті стиглі перці і не пошкодуєте зелені.

Опис приготування:

Болгарський перець з начинкою не обов'язково заливати курячим бульйоном. Можете залити його водою, в цьому випадку він вийде ще більш дієтичним. Відсутність"жирку" в болгарському перці з начинкою можете компенсувати пряними травами: петрушкою, кропом, базиліком, орегано і так далі, виключно на свій смак. Приємна кислинка з'являється, якщо в каструлю додати терті стиглі томати. Успіхів і приємного апетиту!

  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Фарш - 400 грам (індичка)
  • Бульйон курячий - 2 L
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 20 грам
  • Мал - 100 грам
перець з начинкою - фото крок 1
Болгарський перець очистити від насіння, відрізати верхівки.
перець з начинкою - фото крок 2
Звільнити перець від перегородок.
перець з начинкою - фото крок 3
Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору.
перець з начинкою - фото крок 4
Додати зелену цибулю і смажимо ще 1 хвилину.
перець з начинкою - фото крок 5
Змішати фарш, цибуля і відварений до напівготовності рис.
перець з начинкою - фото крок 6
Посолити, поперчити, добре вимісити начинку.
перець з начинкою - фото крок 7
Начинити перці, закрити кришечками, скласти в високу каструлю.
перець з начинкою - фото крок 8
Залити перці бульйоном і поставити готуватися на півгодини під кришкою на середній вогонь.
перець з начинкою - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти