Рецепт Перець з часниковою начинкою фото

Перець з часниковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Болгарський перець, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл

Перець з часниковою начинкою готується дуже просто. Вам не доведеться нічого смажити або запікати. Знадобиться болгарський перець, сир або сир, олія, часник і спеції. Ще холодильник або зиязикай балкон!

Перець з часниковою начинкою можна приготувати напередодні свята і тримати в холодильнику. Безпосередньо перед подачею перці нарізаються кружечками і подаються з скибочками хліба або сухариками. Така закуска відмінно збуджує апетит! приємного!

  • Перець болгарський - 4-5 штук (або 15-17 маленьких перчиком)
  • Сир - 1/2 склянки (або тертий жовтий сир, можна також використовувати сир)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень свіжа - - За смаком (базилік, петрушка, кріп)
  • Висушені на сонці помідори - 1-2 штук (можна не додавати)
перець з часниковою начинкою - фото крок 1
1. Перчики промийте, зріжте верхівку і очистіть від кісточок.
перець з часниковою начинкою - фото крок 2
2. Масло нам знадобиться кімнатної температури. Змішайте масло з сиром, видавіть в суміш часник і додайте туди подрібнену зелень, нарізані помідори або шматочки болгарського перцю. Все змішайте до однорідного стану. Отриманою сумішшю щільно начините перчики.
перець з часниковою начинкою - фото крок 3
3. Перець з часниковою начинкою відправте в холодильник, щоб начинка застигла. Перед подачею перчики можна нарізати кружечками гострим ножем, особливо, якщо у вас перці - великі. До такої закуски зазвичай подають тости, смажений чорний хліб або рисові сухарики. Смачного!

Схожі рецепти