Перець з часниковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Перець з часниковою начинкою готується дуже просто. Вам не доведеться нічого смажити або запікати. Знадобиться болгарський перець, сир або сир, олія, часник і спеції. Ще холодильник або зиязикай балкон!
Перець з часниковою начинкою можна приготувати напередодні свята і тримати в холодильнику. Безпосередньо перед подачею перці нарізаються кружечками і подаються з скибочками хліба або сухариками. Така закуска відмінно збуджує апетит! приємного!
- Перець болгарський - 4-5 штук (або 15-17 маленьких перчиком)
- Сир - 1/2 склянки (або тертий жовтий сир, можна також використовувати сир)
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень свіжа - - За смаком (базилік, петрушка, кріп)
- Висушені на сонці помідори - 1-2 штук (можна не додавати)
1. Перчики промийте, зріжте верхівку і очистіть від кісточок.
2. Масло нам знадобиться кімнатної температури. Змішайте масло з сиром, видавіть в суміш часник і додайте туди подрібнену зелень, нарізані помідори або шматочки болгарського перцю. Все змішайте до однорідного стану. Отриманою сумішшю щільно начините перчики.
3. Перець з часниковою начинкою відправте в холодильник, щоб начинка застигла. Перед подачею перчики можна нарізати кружечками гострим ножем, особливо, якщо у вас перці - великі. До такої закуски зазвичай подають тости, смажений чорний хліб або рисові сухарики. Смачного!