Перець в часниковою заливанні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Червоний болгарський перець чудово підходить для зиязиках заготовок, він добре поєднується з часником і томатами. Пропоную рецепт перцю в часниковою заливанні. Дуже смачно і просто!
Перець вибираємо стиглий з товстими стінками, можна взяти різнобарвний. Кількість гострого перцю солі і цукру додавайте до смаку. Плюс в тому, що в процесі приготування можна спробувати і відкоригувати смак.
- Перець болгарський - 1, 5 кілограма
 - Помідори - 500 грам
 - Часник - 20 зубчиків
 - Перець гострий - За смаком
 - Перець духмяний - 6 штук
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Пряні трави - 1 Чайна ложка
 - Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
 

Підготуємо інгредієнти.

Перець нарізаємо крупно і висипаємо в сотейник або сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Готуємо близько 10 хвилин, періодично перемішуючи.

Помідори пропускаємо через м'ясорубку і додаємо в сотейник.

Насипаємо сіль, цукор і пряні трави. Готуємо на малому вогні ще 15 хвилин.

Далі кладемо часник і трохи гострого перцю. Маса повинна покипіти ще хвилин 5, після чого, перець можна перекладати в стерильні банки і закочувати.

Перець в часниковою затоці зберігаємо в прохолодному місці. Вдалих заготовок!