Рецепт Перець в часниковою заливанні фото

Перець в часниковою заливанні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі, Болгарський перець, Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, Літні
Заготовки, Консервація

Червоний болгарський перець чудово підходить для зиязиках заготовок, він добре поєднується з часником і томатами. Пропоную рецепт перцю в часниковою заливанні. Дуже смачно і просто!

Перець вибираємо стиглий з товстими стінками, можна взяти різнобарвний. Кількість гострого перцю солі і цукру додавайте до смаку. Плюс в тому, що в процесі приготування можна спробувати і відкоригувати смак.

  • Перець болгарський - 1, 5 кілограма
  • Помідори - 500 грам
  • Часник - 20 зубчиків
  • Перець гострий - За смаком
  • Перець духмяний - 6 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Пряні трави - 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
перець в часниковою заливанні - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
перець в часниковою заливанні - фото крок 2
Перець нарізаємо крупно і висипаємо в сотейник або сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Готуємо близько 10 хвилин, періодично перемішуючи.
перець в часниковою заливанні - фото крок 3
Помідори пропускаємо через м'ясорубку і додаємо в сотейник.
перець в часниковою заливанні - фото крок 4
Насипаємо сіль, цукор і пряні трави. Готуємо на малому вогні ще 15 хвилин.
перець в часниковою заливанні - фото крок 5
Далі кладемо часник і трохи гострого перцю. Маса повинна покипіти ще хвилин 5, після чого, перець можна перекладати в стерильні банки і закочувати.
перець в часниковою заливанні - фото крок 6
Перець в часниковою затоці зберігаємо в прохолодному місці. Вдалих заготовок!

Схожі рецепти