Перець із сирною начинкою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете доповнити святковий стіл оригінальною закускою? Тоді зверніть увагу на досить простий, але вельми цікавий рецепт приготування перцю з сирною начинкою і яйцем.
Якщо під рукою є болгарський перець червоного, жовтого і зеленого кольору - це просто ідеальний варіант, хоча перець з сирною начинкою і яйцем в домашніх умовах в будь-якому випадку буде дивитися на новорічному столі дуже святково.
- Перець солодкий - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Сир - 250-300 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Зелень - 20 грам
- Майонез - За смаком

1. Насамперед необхідно відварити круто яйця. Добре остудити і очистити. Одне яйце натерти на дрібній тертці, два залишити цілими.

2. Часник очистити і пропустити через прес або натерти на тертці. В рецепт приготування перцю з сирною начинкою і яйцем можна і не використовувати часник, однак він додає особливу пікантність.

3. Сир також натерти на тертці.

4. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Використовувати можна кріп, петрушку, Зелена цибуля.

5. Наступним етапом будуть перці. Їх потрібно як слід вимити, очистити від хвостиків і насіння, акуратно зрізавши верх, який нарізати дрібними кубиками.

6. У глибокій мисці з'єднати сир з часником, яйцем і перцем. Додати трохи майонезу і ретельно перемішати. Маса не повинна бути рідкою, скоріше злегка сухуватою.

7. Викласти на дно перцю трохи салату і акуратно поставити очищене яйце.

8. Заповнити залишився перець салатом до верху, щільно притискаючи його ложкою, щоб перець з сирною начинкою і яйцем в домашніх умовах добре тримав форму. Закуску відправити в холодильник на 2-3 годину, а потім акуратно нарізати середніми кільцями і подавати до столу.