Перець, фарширований рисом
(покроковий рецепт з фото)
Перець, фарширований рисом, деякі господині заготовляють про запас. Він відмінно зберігається в морозильній камері в якості напівфабрикату. Фарширований перець - це повноцінне блюдо для всієї родини.
Вивчіть цей рецепт, Щоб дізнатися, як приготувати перець, фарширований рисом. Таке блюдо зарядить вас енергією на весь день, адже воно дуже ситне і поживне. Перець надає начинки приємний аромат і пікантний смак. Якщо ви любите гостре, то додайте більше перцю чилі.
- Перець солодкий - 500 грам
- Фарш - 250 грам
- Мал - 1/4 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Томатна паста - 50 грам
- Зелень петрушки - 1/2 пучка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Перець червоний мелений - 1 щіпка
У каструльку налийте чисту питну воду, доведіть її до кипіння. Промийте рис і всипте його в каструлю з киплячою водою. Відваріть рис до напівготовності, злийте воду.
Чистий цибулю від sheluhi. За допомогою гострого ножа дрібно поріжте його. У сковороді розтопіть шматочок вершкового масла. Обсмажте на ньому підготовлений лук до золотистого кольору.
Тепер візьміть фарш (його можна купити вже готовим, а можна зробити самостійно, прокрутивши через м'ясорубку в рівних частинах свинину і яловичину), покладіть його в миску. Додайте до нього обсмажену цибулю, подрібнену петрушку, Мал, трохи томатної пасти. Приправити сіллю і poperčite. Перемішайте всі інгредієнти. Ваша начинка для перцю готова.
Вимийте перці під проточною водою. У великій каструлі закип'ятіть воду. Опустіть в окріп перці, бланшуйте їх п'ять хвилин. Потім овочі слід остудити.
Відріжте у кожної перчинки кришечку з ніжкою, але не повністю. Нафаршіруйте начинкою кожен перець, закрийте "кришечкою" .
Перці укладіть в казанок так, щоб їх хвостики опинилися зверху. Якщо розташуйте овочі вертикально, то начинка не буде випадати в процесі приготування. Розведіть томатну пасту в склянці води, залийте цим перці. Гасіть їх на повільному вогні півгодини із закритою кришкою.