Перець, фарширований фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто не зможе встояти перед апетитними і ароматними перцями з соковитою начинкою з рису і фаршу! Хочу поділитися з вами класичним рецептом приготування перців, фаршированих фаршем і рисом!
Щоб приготувати перці, фаршировані фаршем і рисом, раджу брати свинячий фарш, він менш сухий, тому начинка вийде соковитою. І не варто переживати, що блюдо буде жирним, рис вбере в себе жир від м'яса. Перці раджу брати болгарські, червоні, жовті або зелені. Для різноманітності можна навіть різнокольорових набрати.
- Перець болгарський - 8-9 штук
- Мал - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Перець мелений - За смаком
- Вода - За смаком
Цибуля поріжте невеликого розміру кубиками і обсмажте до м'якості і напівпрозорої в олії рослинній.
Потім до цибулі додайте фарш, гарненько розмішайте, щоб грудок не було, фарш повинен бути розсипчастим.
Обсмажуйте, поки фарш не побіліє і не почне гаситися у власному соку.
Обсмажуйте, поки фарш не побіліє і не почне гаситися у власному соку.
Мал ретельно промийте пару раз, а потім додайте до цибулі з фаршем. Дайте рису прогреться и набухнуть.
Помідори почистіть, видаліть у них шкірку. Натріть на тертці або порубати до пастоподібного стану. Додайте до рису з фаршем, сіль і poperčite, додайте приправ за смаком. Влийте чашку гарячої води і тушкуйте, поки рис не вбере воду. Готову начинку приберіть з вогню, дайте їй охолонути.
Перці помийте, видаліть насіння і перетинки. Нафаршіруйте начинкою.
Духовку розігрійте до 200 градусів.
Духовку розігрійте до 200 градусів.
Викладіть перці в форму для запікання. Залийте їх водою так, щоб та покривала їх на одну третину.
Надішліть в духовку на годину.
Надішліть в духовку на годину.
Раджу час від часу перевертати перці або форму, щоб вони підрум'янилися з усіх боків.
Готові перці, фаршировані рисом і фаршем, подавати можна зі сметаною або томатним соусом.
Смачного!