Пенне з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Пенне - це один з найпопулярніших видів пасти в Італії. Рецептів страв з цією пастою дуже багато і один з них - Пенне з лососем, а саме - з горбушей.
Опис приготування:
Пенне з лососем готуються дуже швидко і при цьому дуже просто, а як їх приготувати, підкажуть покрокові рекомендації. Відварювання пасти і приготування соусу починайте одночасно.
- Файл gorbuši - 300-350 грам
- Пенне - 200 грам(100 грам сухого продукту на 1 порцію)
- Вершки - 50 грам (жирні, сільські)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложки
- Оливки - 10 штук
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Сухі італійські трави - 1 Чайна ложка
- Біле вино - 30-40 мілілітрів (сухе)
- Пармезан - 2 Ст. Ложки (тертий)
Підготуйте інгредієнти.
Насамперед поставте нагріватися воду для пасти, тому що це дуже швидке блюдо і все готується одночасно. Наріжте рибу на невеликі шматочки.
У розігріту сковороду влийте оливкову олію і додайте вершки.
Додайте в вершки рибу.
Викладіть на обробну дошку зелені оливки і каперси.
Подрібніть оливки і каперси.
Викладіть оливки і каперси в сковороду, влийте сухе біле вино і додайте суміш сухих італійських трав.
Продовжуйте обсмажування до випарювання винної пари, це займе 3-4 хвилини.
Пенне, приготовані відповідно до пори, зазначеним на упаковці до стану аль-денте, відкиньте на друшляк, а потім викладіть в вершковий соус, перемішайте і прогрійте все разом.
Подавайте блюдо посипавши тертим пармезаном, це дуже смачно, до того ж приготовлено буквально за кілька хвилин. Смачного!