Пельмені зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пельмені і рибу, то пропоную поєднати ці два блюда в одному. Пельмені з рибним фаршем - незвичайне і оригінальне блюдо, припаде до смаку не тільки любителям риби, але і гурманам.
Рибні пельмені - дуже оригінальне блюдо, недавно з'явилося на моєму столі, але міцно-міцно вже на ньому зміцнилися. Дуже сподобалися вони моїй родині, готувати їх не складніше, ніж м'ясні пельмені, виходять дуже соковитими і смачними. Готував пельмені я з різною рибою, а поділюся з вами рецептом приготування пельменів з скумбрії. Рецепт дуже простий, страва смачна і незвичайне. До того ж, пельмені з скумбрії урізноманітнюють ваше меню.
- Скумбрія - 1, 5 кілограма
- Борошно - 3 склянки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Окріп - 1 Склянка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
У миску для замісу тіста додаємо сметану і просіваємо борошно.
У кухоль з вершковим маслом наливаємо окріп, розмішуємо, поки масло не розчиниться.
Виливаємо вміст гуртки в миску з борошном, вимішуємо тісто до стану отлипания від рук. Накриваємо готове тісто харчовою плівкою, і даємо трохи відпочити.
В цей час займемося начинкою. У заздалегідь розмороженої скумбрії видаляємо плавники, голову і хвіст, очищаємо її від шкіри. Також видаляємо всі кістки і хребет.
Очищену цибулю і філе скумбрії пропустимо через м'ясорубку з дрібною насадкою або прокрутимо два рази на звичайній. Додамо сіль, перець за смаком, добре перемішати.
Відпочиле тісто розгортаємо тонким шаром, вирізаємо кружечки за допомогою форми або стопки.
У кожен гурток викладаємо фарш (приблизно 1-2 чайні ложки), lepim pelmeni.
Викладаємо пельмені в киплячу підсолену воду, варимо 7-10 хвилин. Подавати готові пельмені з скумбрії можна зі сметаною або вершковим маслом.