Пельмені з м'ясом і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила урізноманітнити сьогодні пельмені і приготувати пельмені з м'ясом і гарбузом. Пельмені вийшли дуже смачні і соковиті. Дуже рекомендую спробувати!
Пельмені виходять не тільки ситні, але і корисні. Відмінний спосіб нагодувати гарбузом всіх прівереда, хто не любить цей чудовий помаранчевий овоч. Гарбуз зовсім не відчувається, але надає начинці соковитість. Беріть на замітку!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Гарбуз - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

У глибоку миску налийте воду, додайте 1 ç.l. Солі, одне яйце і все трохи збийте.

Частинами додайте борошно.

Замісити пружне і еластичне тісто, яке не липне до руками. Зберіть його в кулю, накрийте рушником і залиште на 20-30 хвилин.

До фаршу додайте нарізаний дрібними кубиками цибулю, терту дрібно гарбуз, сіль і мелений чорний перець. Можна додати так само улюблені спеції і пару зубчиків часнику.

Ретельно все перемішайте.

Від тесту відріжте шматок, розкачайте його ковбаскою і наріжте невеликими шматочками.

Розкачайте шматочки в формі гуртка і покладіть по центру начинку.

Складіть кожну заготовку навпіл, формуючи півмісяць, а потім надайте їм округлу форму як на фото.

Готові пельмені з м'ясом і гарбузом можна заморозити про запас, а можна відразу відварити в підсоленій воді.

Подавайте пельмені зі сметаною, вершковим маслом, гірчицею і улюбленими соусами за смаком. Смачного!