Пельмені з м'ясом і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила урізноманітнити сьогодні пельмені і приготувати пельмені з м'ясом і гарбузом. Пельмені вийшли дуже смачні і соковиті. Дуже рекомендую спробувати!
Пельмені виходять не тільки ситні, але і корисні. Відмінний спосіб нагодувати гарбузом всіх прівереда, хто не любить цей чудовий помаранчевий овоч. Гарбуз зовсім не відчувається, але надає начинці соковитість. Беріть на замітку!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Гарбуз - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибоку миску налийте воду, додайте 1 ç.l. Солі, одне яйце і все трохи збийте.
Частинами додайте борошно.
Замісити пружне і еластичне тісто, яке не липне до руками. Зберіть його в кулю, накрийте рушником і залиште на 20-30 хвилин.
До фаршу додайте нарізаний дрібними кубиками цибулю, терту дрібно гарбуз, сіль і мелений чорний перець. Можна додати так само улюблені спеції і пару зубчиків часнику.
Ретельно все перемішайте.
Від тесту відріжте шматок, розкачайте його ковбаскою і наріжте невеликими шматочками.
Розкачайте шматочки в формі гуртка і покладіть по центру начинку.
Складіть кожну заготовку навпіл, формуючи півмісяць, а потім надайте їм округлу форму як на фото.
Готові пельмені з м'ясом і гарбузом можна заморозити про запас, а можна відразу відварити в підсоленій воді.
Подавайте пельмені зі сметаною, вершковим маслом, гірчицею і улюбленими соусами за смаком. Смачного!