Рецепт Манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки фото

Манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шукайте ідеї для обіду або вечері? Пропоную відмінний варіант, як приготувати манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки. Дуже ситно, смачно, неймовірно ароматно і апетитно.

Опис приготування:

Традиційний варіант, як зробити манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки, передбачає використання баранини, проте не завжди під рукою виявляється свіже м'ясо. При бажанні можна спробувати використовувати яловичину, наприклад. Пофантазувати можна і зі спеціями: використовуйте сушені трави, прянощі і приправи для м'яса.

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Гарбуз - 800 грам
  • Цибулина - 1 кілограм
  • Морква - 1-2 штук
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 1
1. Два основних компоненти начинки - гарбуз і м'ясо. Їх найкраще нарізати однакового розміру, невеликими кубиками.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 2
2. Ще один незамінний інгредієнт, який потрібно використовувати за рецептом приготування мантів з гарбузом і м'ясом по-узбецьки в достатній кількості, - це цибуля. Його також потрібно очистити і нарізати кубиками.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 3
3. Нарізану начинку посоліть, поперчіть і відставте в сторону. З тестом теж все досить просто: яйце, вода, трохи солі і просіяне борошно. Все як слід перемішайте, замісіть м'яке тісто.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 4
4. Розділіть тісто на невеликі шматочки, кожен розкачайте досить тонко на присипаної борошном поверхні.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 5
5. Викладіть в центр начинку. Не шкодуйте: її має бути досить багато, тоді манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки в домашніх умовах будуть по-справжньому соковитими і смачними.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 6
6. Потім обережно заліпите спочатку два краю.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 7
7. Потім загорніть їх, надайте необхідну форму.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 8
8. Ось такий традиційний варіант, як зробити манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 9
9. Змастіть трохи рослинним маслом яруси.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 10
10. І викладіть манти.
манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки - фото крок 11
11. Ось вони: апетитні, соковиті, ситні і дуже смачні. Подавати до столу манти можна зі сметаною або зробивши поливання зі смаженої цибулі, наприклад, з часником.

Схожі рецепти