Манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте ідеї для обіду або вечері? Пропоную відмінний варіант, як приготувати манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки. Дуже ситно, смачно, неймовірно ароматно і апетитно.
Традиційний варіант, як зробити манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки, передбачає використання баранини, проте не завжди під рукою виявляється свіже м'ясо. При бажанні можна спробувати використовувати яловичину, наприклад. Пофантазувати можна і зі спеціями: використовуйте сушені трави, прянощі і приправи для м'яса.
- М'ясо - 1 кілограм
- Гарбуз - 800 грам
- Цибулина - 1 кілограм
- Морква - 1-2 штук
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Два основних компоненти начинки - гарбуз і м'ясо. Їх найкраще нарізати однакового розміру, невеликими кубиками.
2. Ще один незамінний інгредієнт, який потрібно використовувати за рецептом приготування мантів з гарбузом і м'ясом по-узбецьки в достатній кількості, - це цибуля. Його також потрібно очистити і нарізати кубиками.
3. Нарізану начинку посоліть, поперчіть і відставте в сторону. З тестом теж все досить просто: яйце, вода, трохи солі і просіяне борошно. Все як слід перемішайте, замісіть м'яке тісто.
4. Розділіть тісто на невеликі шматочки, кожен розкачайте досить тонко на присипаної борошном поверхні.
5. Викладіть в центр начинку. Не шкодуйте: її має бути досить багато, тоді манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки в домашніх умовах будуть по-справжньому соковитими і смачними.
6. Потім обережно заліпите спочатку два краю.
7. Потім загорніть їх, надайте необхідну форму.
8. Ось такий традиційний варіант, як зробити манти з гарбузом і м'ясом по-узбецьки.
9. Змастіть трохи рослинним маслом яруси.
10. І викладіть манти.
11. Ось вони: апетитні, соковиті, ситні і дуже смачні. Подавати до столу манти можна зі сметаною або зробивши поливання зі смаженої цибулі, наприклад, з часником.