Рецепт Манти з гарбузом і м'ясом фото

Манти з гарбузом і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пропоную вашій увазі один цікавий варіант відомого і улюбленого багатьма страви - манти з гарбузом і м'ясом.

Опис приготування:

Пропоную приготувати смачні, соковиті манти з гарбузом і м'ясом. Це прекрасний варіант для повноцінного обіду чи вечері.

  • М'ясо - 600 грам
  • Гарбуз - 500-600 грам
  • Цибулина - 500 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 200-250 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 1
1. Як зробити манти з гарбузом і м'ясом? Для початку потрібно приготувати тісто. У мисочці з'єднати яйце, сіль, холодну воду і рослинне масло. Всипати частина борошна. Ретельно перемішати.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 2
2. Потім поступово вводити борошно, що залишилося, вимішуючи тісто. Воно повинно вийти досить крутим.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 3
3. Щоб тісто було дійсно смачним, найкраще попрацювати з ним близько 10-15 хвилин, сильно притискаючи його і вимішуючи. Потім його можна відкласти в сторону на деякий час.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 4
4. Поки тісто відпочиває, можна приступити до м'яса. В даному випадку використовується свинина, проте можна взяти баранину або з'єднати 2 виду м'яса. Шматочок м'яса вимити, просушити і нарізати ножем на дрібні шматочки. Манти готують саме з різаним м'ясом, а не з фаршем.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 5
5. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 6
6. Гарбуз вимити і очистити. Нарізати дрібними кубиками.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 7
7. У глибокій мисці з'єднати м'ясо, цибуля і гарбуз. Ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 8
8. Дістати тісто і нарізати невеликими шматочками. Кожен шматочок тоненько розкачати. В серединку викласти начинку.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 9
9. Варіантів закріплення країв тесту існує досить багато. Один з них - своєрідні трикутнички.
манти з гарбузом і м'ясом - фото крок 10
10. Рівень мантоварки змастити олією і відправити туди манти. Вода в цей момент вже повинна сильно кипіти. Через 45 хвилин манти з гарбузом і м'ясом в домашніх умовах будуть готові і їх можна подавати до столу.

Схожі рецепти