Пельмені з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєте як здивувати своїх рідних? Приготуйте їм пельмені в духовці! ароматні, м'які, з соковитою начинкою, обов'язково подайте зі сметаною. Таке блюдо мало кого залишить байдужим. Ділюся рецептом!
Щоб пельмені дійсно порадували своєю соковитістю, під час ліплення краю необхідно добре скріпити. Це запобіжить витікання соку під час випічки. В іншому рецепт простий і доступний. З ним впорається навіть починаюча господиня.
- Тісто листкове - 400 грам (бездрожжевое)
- Фарш - 350 грам (свинячо-яловичий)
- Цибуля ріпчаста - 1, 5 штуки (середнього розміру)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (чорний, мелений)
Підготуйте необхідні інгредієнти. Листкове тісто заздалегідь розморозити.
Фарш перекладіть в чашу. У блендері подрібніть в кашку цибулю і додайте до фаршу. Додати сіль, за смаком додайте перець.
Фарш ретельно перемішайте, пару раз відбийте об дно чаші. Відставте в сторону.
Візьміть листкове тісто. Якщо воно рулоном, то розріжте на дві половини. Візьміть одну частину тіста. Розкачайте тонший. За допомогою склянки виріжте кола. З обрізків тесту скачайте кулю, і повторіть процес.
Кола проткніть в декількох місцях виделкою.
Розкладіть фарш. По одній чайній ложці з гіркою на одну заготовку.
Зліпити пельмені звичним способом. Кінець затиснутою tshtatelyno, щоб сік при випічці не витікав.
Увімкніть духовку на 180 градусів. Деко застеліть пергаментом. Викладіть підготовлені пельмені на невеликій відстані один від одного. Проткніть пельмені ще раз виделкою. Поставте випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин.
По закінченню часу, дістаньте деко з пельменями. Трохи прохолодно, для того, щоб зняти з листа не пошкодивши.
Теплі пельмені подавайте на стіл.
Смачного!