Пельмені-вареники
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - щось середнє між китайськими смаженими пельменями, мантами и варениками. Виходить блюдо дуже смачним, прекрасно підходить для того, щоб урізноманітнити звичайні вареники або пельмені.
Нещодавно я дізналася, як приготувати пельмені-вареники, і це блюдо вже стало одним з найулюбленіших в моїй родині! Готується воно не складніше звичайних пельменів або вареників, але виходить набагато соковитіше і смачніше завдяки начинці. Ви можете брати будь-який фарш, але я віддаю перевагу саме яловичий, так як він дає сік під час парки. Особливість цієї страви в тому, що воно не вариться, а присмажується на сковороді, а потім трохи пропарюється. Виходить чудово!
- Борошно - 1 кілограм
- Вода - 500 мілілітрів
- Фарш - 1 кілограм
- Цибуля - 4-5 штук
- Морква - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
1. Замісити тісто. На дві частини борошна візьміть одну частину холодної води. Тісто має вийти дуже тугим. Накрийте його мискою, дайте відпочити 20 хвилин.
2. Підготуйте інгредієнти для начинки в співвідношенні 1 до 3. Наріжте цибулю, натріть на крупній тертці моркву.
3. Змішайте всі інгредієнти, приправити сіллю, додайте імбир і соєвий соус.
4. Тісто розкачати в пласт, видавіть з нього кружечки. Розкачайте кожен кружечок, зробіть пельмені (у мене є форма, але можна і руками).
5. Розігрійте на сковороді трохи соняшникової олії, обсмажте пельмені з одного боку. Влийте в сковороду трохи холодної води, накрийте кришкою і дайте пельменів трохи "попаритися" .
6. Смачного!