Пельмені смажені під сиром
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували смажені пельмені? Ніколи б не подумала, що це так смачно! А якщо зверху сирна скоринка? Тоді просто смакота! дивіться, як приготувати пельмені смажені під сиром!
Потрібен швидкий перекус? А в морозильній камері є пачка пельменів? Тоді спробуйте приготувати їх на сковороді, посмажити і присипати сиром, вийде неймовірно простий і смачна вечеря!
- Пельмені - 400 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сир - 80 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти і сковороду. Приступимо!
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, покладіть пельмені, залийте склянкою води. Закрийте кришкою сковороду і смажте пельмені, періодично помішуючи їх лопаткою, протягом 10 хвилин.
За цей час пельмені стають м'якими і готовими.
Натріть сир на крупній тертці. Розподіліть сир по гарячих пельменів. Закрийте кришкою сковороду і залиште пельмені на 5-6 хвилин.
Поріжте дрібно цибулю. Коли сир розплавиться, присипте цибулею пельмені з сиром. Вечеря готова! Смачного!