Пекінська капуста з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне м'ясо курки і соковита, багата вітамінами пекінська капуста відмінно поєднуються в простому рецепті салату. Пекінську капусту з куркою можна подавати і до святкового столу, і є в будні.
Рецепт пекінської капусти з куркою - в допомогу кожній господині Думаю, вам сподобається. Якщо приготуєте, вас чекатиме насичений ніжний смак овочів і тануть у роті шматочки курки. Майонез можна замінити натуральним йогуртом, тоді і зовсім виходить казкове дієтичне блюдо! Також можна додати ніжний цибулю-шалот. Прикрашати салат можна огірками, зеленню. Хай щастить!
- Пекінська капуста - 300 грам
- Куряча грудка - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Огірок маринований - 1-2 штук
- Кріп - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок

1. Приготуйте продукти. Відваріть в солоній воді курячу грудку до готовності. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть їх від шкаралупи. Пекінську капусту розберіть на листочки і ретельно вимийте.

2. Солоний огірок поріжте соломкою.

3. Яйця порубати кубиками.

4. Курячі грудки поріжте кубиками або розберіть на не дуже довгі волокна.

5. Пекінську капусту порізати соломкою.

6. Зберіть інгредієнти в салатник, додайте зелень, сіль, перець чорний мелений і майонез. Перемішайте салат.

7. Розкладіть салат порційно, прикрасивши зеленню. Смачного!