Пекінська капуста з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пекінська капуста з куркою і грибами може бути приготовлена у вигляді салату, при чому неймовірно смачного. Всього 30 хвилин - і у вас вже буде повноцінний перекус або навіть легку вечерю у вигляді салату.
Якщо ви любите легкі салатики, то рекомендую цей рецепт. Пекінська капуста з куркою і грибами поєднується з яйцями, зеленню і болгарським перцем. Якщо у вас заздалегідь готові основні інгредієнти, то салат можна приготувати за 10 хвилин. У мене пішло близько години разом з приготуванням продуктів, їх охолодженням і шинковкой.
- Куряче філе - 1 штук
- Пекінська капуста - 200 грам
- Яйця - 2 штук
- Болгарський перець - 1 штук
- Зелень - За смаком
- Гриби - 4-8 штук (в цей раз у мене печериці)

1. У поєднанні з пекінською капустою і грибами куряче філе виходить ніжним і смачним. Яйця надають більшої легкості салату, а зелень - аромат. При бажанні перед подачею салат можна навіть посипати сиром. Для початку відваріть куряче філе і яйця, остудіть їх.

2. Тепер потрібно обсмажити нарізані печериці (можна брати навіть гливи). Коли гриби будуть готові, наріжте пекінську капусту. Я брала невеликий качан.

3. Тепер нарізаємо інші інгредієнти. Курячі грудки рубаємо невеликими шматочками (можна брати іншу частину курки, але філе приготується швидше).

4. Беремо глибоку ємність, в якій будемо готувати салат, і відправляємо туди нарізані продукти.

5. Яйця так само, як і болгарський перець, нарізаються невеликими кубиками. Раджу знайти червоний овоч, щоб в готовому салаті всі інгредієнти "грали" на контрасте. Це буде дуже красиво виглядати, салат перетвориться.

6. Остигнули гриби теж відправляємо в салат. Окремо я обсмажую цибулю, остиглим також відправляю його в салат.

7. У самому кінці додаємо зелень і майонез. Тепер потрібно добре перемішати салат.

8. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Добре, якщо салат трохи постоїть у холодильнику.