Рецепт Пекінська капуста смажена фото

Пекінська капуста смажена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Помідор , Цибуля , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Гарячі страви , Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Пекінська капуста смажена може послужити відмінним гарніром до м'яса або риби, а також замінити звичний овочевий салат. Ця страва східної кухні, тому воно відрізняється особливою пікантністю.

Опис приготування:

Якщо ви хочете зробити смачну страву, то дивіться, як приготувати пекінську капусту смажену. Це прекрасне, пікантне блюдо, в якому поєднуються різні інгредієнти. Воно підходить для вегетаріанців, так як не містить білків тваринного походження.

  • Пекінська капуста - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Помідори - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
пекінська капуста смажена - фото крок 1
Очистіть цибулю і часник, нарубати їх ножем якомога дрібніше. У сковороду влийте трохи рослинного масла і гарненько його розігрійте. Потім киньте в нього часник, трохи обсмажте.
пекінська капуста смажена - фото крок 2
Нарубаєте капусту на квадратики і відправте її обсмажувати до часнику. Туди ж додайте очищений і нашатковану ножем ріпчаста цибуля.
пекінська капуста смажена - фото крок 3
Помідори вимийте і наріжте кільцями. Якщо хочете, можете попередньо очистити їх від шкірки. Додайте помідори на сковороду, туди ж влийте соєвий соус і всипте цукор.
пекінська капуста смажена - фото крок 4
Усе, що залишилось, це просто смажити інгредієнти протягом однієї хвилини. Додайте за бажанням до капусти свіже листя салату, порвані руками. Подавайте блюдо теплим.

Схожі рецепти