Пекінська капуста смажена
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
Пекінська капуста смажена може послужити відмінним гарніром до м'яса або риби, а також замінити звичний овочевий салат. Ця страва східної кухні, тому воно відрізняється особливою пікантністю.
Опис приготування:
Якщо ви хочете зробити смачну страву, то дивіться, як приготувати пекінську капусту смажену. Це прекрасне, пікантне блюдо, в якому поєднуються різні інгредієнти. Воно підходить для вегетаріанців, так як не містить білків тваринного походження.
- Пекінська капуста - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Помідори - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Очистіть цибулю і часник, нарубати їх ножем якомога дрібніше. У сковороду влийте трохи рослинного масла і гарненько його розігрійте. Потім киньте в нього часник, трохи обсмажте.
Нарубаєте капусту на квадратики і відправте її обсмажувати до часнику. Туди ж додайте очищений і нашатковану ножем ріпчаста цибуля.
Помідори вимийте і наріжте кільцями. Якщо хочете, можете попередньо очистити їх від шкірки. Додайте помідори на сковороду, туди ж влийте соєвий соус і всипте цукор.
Усе, що залишилось, це просто смажити інгредієнти протягом однієї хвилини. Додайте за бажанням до капусти свіже листя салату, порвані руками. Подавайте блюдо теплим.