Пекінська капуста смажена
(покроковий рецепт з фото)
Пекінська капуста смажена може послужити відмінним гарніром до м'яса або риби, а також замінити звичний овочевий салат. Ця страва східної кухні, тому воно відрізняється особливою пікантністю.
Якщо ви хочете зробити смачну страву, то дивіться, як приготувати пекінську капусту смажену. Це прекрасне, пікантне блюдо, в якому поєднуються різні інгредієнти. Воно підходить для вегетаріанців, так як не містить білків тваринного походження.
- Пекінська капуста - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Помідори - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Очистіть цибулю і часник, нарубати їх ножем якомога дрібніше. У сковороду влийте трохи рослинного масла і гарненько його розігрійте. Потім киньте в нього часник, трохи обсмажте.
Нарубаєте капусту на квадратики і відправте її обсмажувати до часнику. Туди ж додайте очищений і нашатковану ножем ріпчаста цибуля.
Помідори вимийте і наріжте кільцями. Якщо хочете, можете попередньо очистити їх від шкірки. Додайте помідори на сковороду, туди ж влийте соєвий соус і всипте цукор.
Усе, що залишилось, це просто смажити інгредієнти протягом однієї хвилини. Додайте за бажанням до капусти свіже листя салату, порвані руками. Подавайте блюдо теплим.