Рецепт Пекінська капуста смажена фото

Пекінська капуста смажена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Капуста, Помідор, Цибуля, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку
Гарячі страви, Салати

Пекінська капуста смажена може послужити відмінним гарніром до м'яса або риби, а також замінити звичний овочевий салат. Ця страва східної кухні, тому воно відрізняється особливою пікантністю.

Якщо ви хочете зробити смачну страву, то дивіться, як приготувати пекінську капусту смажену. Це прекрасне, пікантне блюдо, в якому поєднуються різні інгредієнти. Воно підходить для вегетаріанців, так як не містить білків тваринного походження.

  • Пекінська капуста - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Помідори - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
пекінська капуста смажена - фото крок 1
Очистіть цибулю і часник, нарубати їх ножем якомога дрібніше. У сковороду влийте трохи рослинного масла і гарненько його розігрійте. Потім киньте в нього часник, трохи обсмажте.
пекінська капуста смажена - фото крок 2
Нарубаєте капусту на квадратики і відправте її обсмажувати до часнику. Туди ж додайте очищений і нашатковану ножем ріпчаста цибуля.
пекінська капуста смажена - фото крок 3
Помідори вимийте і наріжте кільцями. Якщо хочете, можете попередньо очистити їх від шкірки. Додайте помідори на сковороду, туди ж влийте соєвий соус і всипте цукор.
пекінська капуста смажена - фото крок 4
Усе, що залишилось, це просто смажити інгредієнти протягом однієї хвилини. Додайте за бажанням до капусти свіже листя салату, порвані руками. Подавайте блюдо теплим.

Схожі рецепти