Печиво з начинкою з варення
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте і ви самостійно приготувати таке ароматне горіхове печиво з солодкою начинкою з варення або джему. Розповім про класного рецепті смачного печива.
Печиво можна зробити заздалегідь і подавати до чаю на сніданок, взяти з собою для перекусу. Можете використовувати будь-яке варення (джем) для начинки. Попередньо варення відправте в морозильну камеру, так з ним набагато зручніше працювати. Готується печиво дуже швидко, тому всього за півгодини ви зможете поласувати їм.
- Борошно - 130 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Арахісове масло - 60 грам
- Йогурт - 0, 5 склянки
- Малинове варення - За смаком
1. Заздалегідь відправте варення в морозильну камеру. У чаші міксера змішайте борошно, цукровий пісок, розпушувач, соду, сіль. Додайте до борошняної суміші вершкове масло і перемішайте, потім арахісове і знову перемішайте.
2. Перекладіть тісто в миску і влийте йогурт (його кількість може змінюватися, що залежить від консистенції йогурту), замісіть тісто.
3. Розділити тісто 4 частини, кожен в свою чергу розділіть ще на 3, сформуйте кружечки з кожної. З кружечків сформуйте коржі і в центр покладіть трохи варення, швиденько «закрийте» начинку і скачайте кульку.
4. Надішліть печиво в розігрітий до 240-250 градусів духовку на 4-5 хвилин, потім зменшите температуру до 200 і випікайте ще 7-10 хвилин. Насолоджуйтесь випічкою!