Рецепт Печиво з маковою начинкою фото

Печиво з маковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Мак, Вершкове масло
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Якщо ви любите мак, то це рецепт для вас. Смачне печиво з маковою начинкою люблять не тільки діти, але і дорослі. Готується воно швидко і не вимагає особливих кулінарних знань. Ну що, приступимо?

Легкий і простий рецепт приготування печива, яке припаде до смаку навіть дітям. Замість маку можна використовувати будь-яку начинку на ваш смак. Форму печива теж вибирайте самі. На це раз я вирішила просто зробити його трикутної форми. Отже, дивіться, як приготувати печиво з маковою начинкою.

  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Йогурт - 100 мілілітрів
  • Борошно - 2 склянок
  • Розпушувач - 10 грам
  • Мак - 70 грам
1
1. М'яке вершкове масло потрібно розтерти з цукром до білого кольору. Я це роблю звичайним віночком
2
2. Додаємо йогурт (грецький) або кефір і розпушувач. Продовжуємо віночком розмішувати все до однорідного стану.
3
3. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути еластичним і не прилипати до рук.
4
4. Окремо змішуємо мак і 100 г пісочний. Це буде наша начинка.
5
5. Тісто можна на 20 хвилин прибрати в холодильник (для більшої еластичності). Потім розділяємо його на частини і розгортаємо кожну частину. У вас повинен вийти тонкий пласт.
6
6. Розрізаємо тісто трикутничками, з центр викладаємо начинку. З'єднуємо краї тіста, залишаючи начинку відкритої.
7
Потім викладіть печиво на підготовлений лист і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-13 хвилин.
8
8. Після запікання дайте печінкою трохи постояти і подавайте до столу. При бажанні можна присипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти