Кокосове печиво з фруктовою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є прихильником кокосової випічки, то даний рецепт неодмінно буде вам до смаку. Печиво не просто кокосове, воно має начинку, в яку входить чорнослив і горіхи. Це так смачно!
Начинка для печива може бути обрана вами за смаком, але головний фактор, щоб вона не була рідкою. Це сильно порушить структуру печива і, отже, смак.
- Вершкове масло - 180 грам
- Кокосова стружка - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 110 грам
- Борошно - 2 склянки (може бути і більше)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Горіхи подрібнені - 2 чайних ложки
- Чорнослив - 40-50 грам
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. У глибокій чаші змішайте м'яке масло, яйце і цукор.
3. Додайте розпушувач для тіста, кокосову стружку і борошно. Її необхідно додавати частинами.
4. Замісити м'яке, пластичне тісто. Приберіть в холодильник на 15 хвилин.
5. Зробіть начинку: змішайте нарізаний чорнослив з подрібненими горіхами.
6. Дістаньте з холодильника тісто. Розділіть його на 2 частини. З однієї частини розкачати пласт товщиною 0, 5 см.
7. Розподіліть на тесті половину від загальної кількості начинку.
8. Загорніть пласт рулетом. Бічні частини зліпите. Надайте форму валика.
9. За допомогою ножа або вирубки наріжте шайбочки. Повторіть всі маніпуляції з другою частиною тіста.
10. Викладіть заготовки на деко, попередньо застеливши його пергаментом. Увімкніть духовку на 180 градусів. У прогріту духовку поставте печиво на 20 хвилин.
11. Готове печиво охолодіть на деку.
12. При бажанні печиво можна декорувати шоколадним топінгом.
13. Печиво готове. Смачного!