Млинці з фруктовою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Масляна наступає на п'яти. Пора піч млинці. Але навіть якщо ви захотіли зробити такі млинці на сніданок в самий звичайний день, ви потрапили за адресою. Дивимося рецепт і готуємо!
Тісто для млинців робимо з ананасовим соком, в якому знаходилися наші консервовані ананаси. Можете використовувати також будь-який інший сік, який є у вас під рукою. Смажимо млинці як завжди.
- Молоко - 1 Склянка
- Ананаси консервовані - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 1 Склянка
Яйця помістіть в миску. Додайте сіль, цукор, розпушувач.
Збийте все до однорідності.
Влийте окріп, слідом за ним молоко і 0, 5 склянки ананасового сиропу з банки.
Просійте борошно і замісіть тісто.
На сковороді обсмажте тонкі млинці звичним способом. Для першого млинця в сковороду додайте кілька крапель олії. Млинці матимуть ананасовий присмак.
Ананасні кільця нарізати дрібними кубиками.
На кожен млинець викладаємо столову ложку ананасної начинки. Звертаємо в конвертик.
Подаємо млинці до столу.
Приємного чаювання!