Бісквітний торт з фруктовою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл рекомендую приготувати це приголомшливий бісквітний торт з фруктовою начинкою в домашніх умовах. Смачний, красивий і дуже апетитний десерт виходить. Здивуйте своїх гостей!
Цей рецепт приготування бісквітного торта з фруктовою начинкою хороший тим, що з ним можна нескінченно довго експериментувати. Ви можете зробити будь-який крем, який любите найбільше (в тому числі і шоколадний), а вже з фруктами тут відкрите поле для фантазії. Ви також можете використовувати горішки, сухофрукти та інші добавки, щоб зробити торт ще смачніше.
- Бісквіт - 2 штуки
- Вершковий крем - 1 штука (вершкове масло, цукрова пудра і вершки)
- Свіжі фрукти або ягоди - За смаком
- Варення або повидло - 1 За смаком
1. Використовуючи улюблений рецепт, ispekite 2 пишних бісквіта. Дайте їм гарненько охолонути, потім акуратно розріжте їх навпіл гострим ножем.
2. Приготуйте крем. Вершкового крему можна знайти альтернативу - шоколадний крем, на основі згущеного молока або рікотти, наприклад. Використовуйте в рецепті приготування бісквітного торта з фруктовою начинкою той крем, який вам до душі. Викладіть його на половину коржа, акуратно розподіліть.
3. І розрівняйте. Намагайтеся зробити рівний шар, але і занадто ювелірна робота тут, мабуть, не потрібна.
4. Зверху акуратно викладіть другий корж.
5. Видавіть крем з кондитерського мішка по краю. У центр викладіть будь фруктове повидло або джем щільної консистенції, воно не повинно бути рідким.
6. Наріжте тонкими скибочками вибрані фрукти і ягоди. Викладіть поверх джему.
7. Накрийте наступним коржем.
8. І повторіть шари. Ось така краса виходить.
9. Верх можна прикрасити за бажанням кремом.
10. Також бісквітний торт з фруктовою начинкою в домашніх умовах можна покрити шоколадною глазур'ю або ганашем, наприклад. Залиште його на пару годин для просочення, потім відразу ж можете подавати до столу.