Млинці з маковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - російське блюдо. Для них існує безліч начинок і різновидів тіста. Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати млинці з маковою начинкою. Спробуйте, це дуже смачно!
Макові млинці дуже смачні. Особливо їх люблять діти. Мало хто зможе відязикати собі в задоволенні скуштувати смачного млинчика з маковою начинкою.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів (для тіста - 350 мл., для начинки - 150 мл.)
- Вода - 500 мілілітрів (для тіста - 350 мл., для начинки - 150 мл.)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 5 Ст. Ложок(2-3 столові ложки для тесту, 2-3 ст. L. Для начинки.)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів

У миску для замісу тіста вбийте яйця. Додайте сіль, цукор, розпушувач.

Введіть борошно. Тісто стане густим. Тепер влийте молоко, розмішайте. Комков НЕ буде якщо вводити молоко цівкою і при цьому постійно розмішувати. Тепер додайте воду. Знову перемішайте. Додайте рослинне масло. Перемішайте і дайте тісту постояти 20 хвилин.

З отриманого тесту смажимо звичним способом млинці. На сковороду я наливаю масло тільки для 1 блін.

Змішайте 0, 5 склянки води, 0, 5 склянки молока і мак. Додайте 2-3 ст. Ложки цукру, поставте варитися. Маса увариться, мак nabuhnet. Начинка стане гущі.

Готову макову масу викладайте по 1 столовій ложці на кожен млинець. Поверніть млинчики рулетиками.

Подавайте готові млинці до столу.