Рецепт Бендерики (млинці з начинкою) фото

Бендерики (млинці з начинкою)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Птах , Курка , Гриби , Печериці
На полуденок , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бендерики (млинці з начинкою), а точніше смачну і ароматну начинку для вже готових тонких млинців, які вам необхідно буде приготувати заздалегідь.

Опис приготування:

Такі млинці - відмінний варіант легкого, але в той же час ситного страви, яке стане прикрасою святкового або фуршетного столу. Більш того, такі млинці дуже зручно приготувати на обід або як перекус на роботу. Вони також підійдуть для того, щоб урізноманітнити рецепти на Масляну. Ви можете не додавати тертий сир в лізон, млинці та без цього дуже смачні, але можете спробувати. Начинку можете приготувати за своїм смаком. Повірте, такі млинці в будь-якому випадку вийдуть смачними!

  • Тонкі млинці - 6-8 штук
  • Печериці - 400 грам (смажені з цибулею)
  • М'ясо курки - 200 грам (відварне)
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
бендерики (млинці з начинкою) - фото крок 1
1. Для початку приготуйте начинку: обсмажте печериці з цибулею і куркою. Далі підготуйте млинці: розріжте їх на на дві частини.
бендерики (млинці з начинкою) - фото крок 2
2. На край однієї половини млинця викладіть начинку, загорніть трикутним конвертиком, щоб м'ясо не випало ні з одного боку. Потім виконайте цю ж процедуру з усіма млинцями.
бендерики (млинці з начинкою) - фото крок 3
3. Далі приготуйте лізон: злегка збийте яйця віночком (можете додати натертий на дрібній тертці сир).
бендерики (млинці з начинкою) - фото крок 4
4. Перед обжаркой млинців на рослинній олії мокніть млинці в лізон, а потім обсмажте їх з обох сторін протягом декількох хвилин. Подавайте зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти