Бендерики
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами нескладний варіант, як зробити бендерики - трикутники з м'ясною начинкою. Це відмінна ідея для сніданку, закуски або перекусу на роботу, наприклад.
Це нескладний рецепт приготування Бендерики з курячим філе, але при бажанні начинку можна зробити зі свинячого або яловичого фаршу, наприклад. Такі млинці чудово підійдуть для заготівлі про запас, адже їх можна не відразу смажити, а відправити в морозилку.
- Млинці - 10-15 штук
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
1. Насамперед потрібно приготувати начинку: пропустіть через м'ясорубку грудку, цибуля і часник, додайте трохи молока, сіль і перець за смаком. Нажарьте тоненькі млинці.
2. Кожен млинець розріжте або складіть навпіл. Тонким шаром розподіліть начинку. Також доповнити цей простий рецепт Бендеріки можна тертим сиром.
3. Акуратно згорніть краю приблизно на третину млинця спочатку.
4. Щоб вийшов ось такий трикутник.
5. У невеликій мисці збийте яйце з дрібкою солі. Можна додати 1-2 ложки молока. Кожен млинець акуратно опустіть в яйце і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
6. Ось і весь секрет, як приготувати бендерики з курочкою в домашніх умовах. Подавати до столу їх можна з соусом або овочами, наприклад. Смачного!