Рецепт Бендерики фото

Бендерики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Птах, Курка
На полуденок, На сніданок
Випічка

Перед вами нескладний варіант, як зробити бендерики - трикутники з м'ясною начинкою. Це відмінна ідея для сніданку, закуски або перекусу на роботу, наприклад.

Це нескладний рецепт приготування Бендерики з курячим філе, але при бажанні начинку можна зробити зі свинячого або яловичого фаршу, наприклад. Такі млинці чудово підійдуть для заготівлі про запас, адже їх можна не відразу смажити, а відправити в морозилку.

  • Млинці - 10-15 штук
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
бендерики - фото крок 1
1. Насамперед потрібно приготувати начинку: пропустіть через м'ясорубку грудку, цибуля і часник, додайте трохи молока, сіль і перець за смаком. Нажарьте тоненькі млинці.
бендерики - фото крок 2
2. Кожен млинець розріжте або складіть навпіл. Тонким шаром розподіліть начинку. Також доповнити цей простий рецепт Бендеріки можна тертим сиром.
бендерики - фото крок 3
3. Акуратно згорніть краю приблизно на третину млинця спочатку.
бендерики - фото крок 4
4. Щоб вийшов ось такий трикутник.
бендерики - фото крок 5
5. У невеликій мисці збийте яйце з дрібкою солі. Можна додати 1-2 ложки молока. Кожен млинець акуратно опустіть в яйце і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
бендерики - фото крок 6
6. Ось і весь секрет, як приготувати бендерики з курочкою в домашніх умовах. Подавати до столу їх можна з соусом або овочами, наприклад. Смачного!

Схожі рецепти