Бендерики з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати щось смачне, ситне і не дуже складне? Тоді придивіться до цього варіанту, як приготувати бендерики з м'ясом. Апетитні трикутники - це прекрасна ідея для всієї родини.
Дуже зручно використовувати в рецепті приготування Бендерики з м'ясом заздалегідь підсмажені млинці, це досить пристойно заощаджує час. Фарш ж краще зробити самим. Поєднання свинини з яловичиною або куркою - ідеальний варіант для начинки. Доповніть м'ясо також цибулею, часником, сіллю і перцем. Все як слід перемішайте - і начинка готова. Дуже смачна страва! рекомендую!
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 700 мілілітрів(600 мл в тісто, 100 мл для кляра)
- Рослинна олія - 3-5 Ст. Ложок
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 1/2 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці збийте два яйця з цукром і сіллю. Додайте молоко, перемішайте і насипте борошно і соду. Збийте все ще раз до однорідного стану і в кінці додайте рослинне масло (можливо, потрібно буде додати трохи рідини, тісто має бути не надто рідким, але і не густим).
На сковороді підсмажте тонкі млинці з двох сторін звичайним способом. Для першого млинця сковороду змажте рослинним маслом, наступні випікайте на сухій сковороді.
Складіть все млинці стопкою, а потім розріжте їх все навпіл.
Для начинки з'єднайте фарш з подрібненою цибулею, додайте за смаком сіль і мелений перець. Добре перемішайте.
Потім на кожну половинку млинця розподіліть м'ясну начинку тонким шаром.
Складіть млинець спочатку однією стороною всередину до половини.
Потім інший край млинця також складіть зверху. Має вийти трикутник з начинкою всередині.
Таким чином необхідно сформувати всі млинці. До речі, в такому вигляді млинці можна заморозити і використовувати в міру потреби.
Приготуйте кляр. Для цього збийте вінчиком яйце і молоко. Можна додати дрібку солі.
Умочіть кожен млинець по черзі в готовий кляр і викладіть на розігріту з рослинним маслом сковороду.
Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки на середньому вогні.
Смачного!