Рецепт Бендерики з м'ясом фото

Бендерики з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо
На вечерю, На полуденок
Випічка

Хочете приготувати щось смачне, ситне і не дуже складне? Тоді придивіться до цього варіанту, як приготувати бендерики з м'ясом. Апетитні трикутники - це прекрасна ідея для всієї родини.

Дуже зручно використовувати в рецепті приготування Бендерики з м'ясом заздалегідь підсмажені млинці, це досить пристойно заощаджує час. Фарш ж краще зробити самим. Поєднання свинини з яловичиною або куркою - ідеальний варіант для начинки. Доповніть м'ясо також цибулею, часником, сіллю і перцем. Все як слід перемішайте - і начинка готова. Дуже смачна страва! рекомендую!

  • Борошно - 300 грам
  • Молоко - 700 мілілітрів(600 мл в тісто, 100 мл для кляра)
  • Рослинна олія - 3-5 Ст. Ложок
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
бендерики з м'ясом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
бендерики з м'ясом - фото крок 2
У глибокій мисці збийте два яйця з цукром і сіллю. Додайте молоко, перемішайте і насипте борошно і соду. Збийте все ще раз до однорідного стану і в кінці додайте рослинне масло (можливо, потрібно буде додати трохи рідини, тісто має бути не надто рідким, але і не густим).
бендерики з м'ясом - фото крок 3
На сковороді підсмажте тонкі млинці з двох сторін звичайним способом. Для першого млинця сковороду змажте рослинним маслом, наступні випікайте на сухій сковороді.
бендерики з м'ясом - фото крок 4
Складіть все млинці стопкою, а потім розріжте їх все навпіл.
бендерики з м'ясом - фото крок 5
Для начинки з'єднайте фарш з подрібненою цибулею, додайте за смаком сіль і мелений перець. Добре перемішайте.
бендерики з м'ясом - фото крок 6
Потім на кожну половинку млинця розподіліть м'ясну начинку тонким шаром.
бендерики з м'ясом - фото крок 7
Складіть млинець спочатку однією стороною всередину до половини.
бендерики з м'ясом - фото крок 8
Потім інший край млинця також складіть зверху. Має вийти трикутник з начинкою всередині.
бендерики з м'ясом - фото крок 9
Таким чином необхідно сформувати всі млинці. До речі, в такому вигляді млинці можна заморозити і використовувати в міру потреби.
бендерики з м'ясом - фото крок 10
Приготуйте кляр. Для цього збийте вінчиком яйце і молоко. Можна додати дрібку солі.
бендерики з м'ясом - фото крок 11
Умочіть кожен млинець по черзі в готовий кляр і викладіть на розігріту з рослинним маслом сковороду.
бендерики з м'ясом - фото крок 12
Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки на середньому вогні.
бендерики з м'ясом - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти